Kaapelikortin linkitysnumero

  • 14 September 2016
  • 2 kommenttia
  • 9 katselukertaa

Laite on

Samsung Smart Blu-ray-soitin / HD digiboksi BD-H8500NXE, josta en löydä Soneran ohjeenmukaista linkitysnumeroa kaapelikortille. Laitteen tarrasta löytyvät: Model no:, Model code sekä sarjanumero.  Yksikään näistä ei ala ohjeen mukaan 005 tai 006.


2 kommenttia

Kunniamerkki +14

Laitteessa näyttäisi Samsungin speksien mukaan olevan CI+ paikka, eli liitäntä kaapelikortinlukijalle, ei varsinaista Conax kortinlukijaa.


 


Sinun pitää vielä ostaa erikseen se varsinainen kortinlukija joka liitetään tuohon CI-paikkaan, ja tarvittava linkitysnumero löytyy siitä kortinlukijasta.


 


Kyseessä siis esim. tällainen tuote: LA Digital Conax CI+ -kortinlukija (pdf)

dna myy tollaista smarttv? ci+ korttia 30€ hintaan sen verkkokaupassa joka toimii samsungin 2016 smart tv:n kanssa soneran kortilla.Moduli kortin nimi pois päin tv:stä sekä siru puoli kortista myös.Käytännössä siis pistät sen soneran kaapelitv kortin siihen kortinlukijaan ja pistät sen kortinlukijan siihen laitteen ci+ paikkaan ja kaikkien pitää olla kai oikein päin.Ota virrat pois kun pistät sen kortinlukijan siihen laitteeseen,sitä kaapelitv korttia voi kääntää virtojen ollessa päällä.

 

Tuolta sitten linkittää sen soneran kortin ja sen kortinlukijan.

https://www.sonera.fi/kauppa/tv+ja+viihde/kaapelitv/kaapelikortin+linkitys

 

Tuolla on joku päivitys juttu samsungin valikossa.Onko tolla jotain merkitystä ja toimiiko vielä vanha linkitys(en jaksa kokeilla :)) eli onnistuuko kortin linkitys monelle eri laitteelle?.Tossa linkityksessä voi sitten kestää vähän aikaa ja se linkitys toimii jos voit katsoa hd kanavia,bonuskanavaa,sonera viihde ja travel channel kanavaa.Muuten et voi katsoa kuin ylen hd kanavia ja sd kanavia.

Vastaa