Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Anselmi_Panda
Kommentaattori
  • 13 custom-general.kudos
  • 33 custom-general.replies
  • 1 custom-general.solutions

Kanavalistan luominen ei onnistu

Tiedän, että täälä on aikaisemminkin kysytty tätä ongelmaa. Eli en pysty luomaan TeliaTv:hen omaa kanavalistaa. 

Kaikki alkoi siitä kun avasin eräänä aurinkoisena päivänä telkkarin ja digiboksin (Arris 4302W). Ruutuun ilmestyi ohje että tarttee tehdä boksiin päivitys. No päivitin. Hd-ja Liigakanavat näkyi päivityksen jälkeen, mutta ilmaiskanavat ei. Otin yhteyttä Telian chattiin, siellä neuvottiin resetoimaan reititin ja se auttoi, ilmaiskanavat tulivat takaisin. Mutta sitten alkoi tämä seuraava ongelma.

Kanavat kun valitsee (kanavan nimen vasemmalle puolelle ilmestyy väkänen). Sitten kun on valinnut mieleiset kanavat ja painaa vihreää nappia (tallenna lista), tulee ilmoitus: HUOMIO Kanavalistan pitää sisältää vähintään yksi kanava.

 Olen myös kokeillut täällä yhteisössä aikaisemmin annettujen neuvojen mukaan reitittimen resetointia, digiboksin resetointia ( remote software). Tehdasasetuksiakin on palauteltu. Mutta mikään ei auta. Tänään(kin) olen resetoinut ja buuttaillut ja tuuttaillut kohta kolme tuntia mutta sama laulu jatkuu. Kun kuitenkin haluan katsoa hd-kanavia Liigalla höystettynä. Turhaan ne sd-kanavat siellä kanavalistalla on ynnä muut Netflixit mitä en tarvitse.  Saisinko miten uuden digiboksin tuon vanhan tilalle? Chatin kautta en halua kysellä enää neuvoja /tilata uutta boksia koska ne neuvoo samat neuvot kuitennii mitä olen sen sata kertaa jo yrittänyt!

 

10 vastausta
Anselmi_Panda
Kommentaattori
  • 13 custom-general.kudos
  • 33 custom-general.replies
  • 1 custom-general.solutions


@SaJoonas  kirjoitti:

Häiriö on saatu rajattua ja korjausta on tulossa ensi viikon alkupuolella.


No niin, äsken tuli tekstiviesti että ongelma korjaantuu digiboksin uudessa ohjelmistoversiossa. Virtajohto pois vähäksi aikaa, johto takaisin niin uusi versio käynnistyy. 

 

Nyt onnistuu kanavalistan luominen!