Kanavapakettien sisällön selkeä huononeminen

  • 26 May 2016
  • 1 kommentti
  • 5 katselukertaa

Mix m paketista poistuu kanavia onko niiden tilalle tulossa mitään? Nythän mix m valikoima on todella lähellä s pakettia erona lastenkanavat joita ei edelleenkään s pakettiin saa. Lisäksi mtv max oli myyty ravikanavaksi nyt sitten ravit onkin yhäkkiä kokoajan totalin kanavilla. Pakko myyntiäkö? Pikkaisen kallis ottaa total vain sen takia. Miten on katoaako max kanavakin m paketista vai pysyyko se sen vallinneilla? Harmittaa vietävästi kun elisalla saa paljon laajemman valikoiman kanavia ja yksittäisiä lisäkanavatkin ovat mahdollisia jopa niin että joustettiin paketin ulkopuolinen kanava. Nyt sitten taloyhtin kilpailutuksella menetti paljon kanavia huokeampaan hintaan saatuna. S paketissa pitäisi olla myös lapsille mahdollisuuksia kuten mtv juniori, nick jr.


1 kommentti

Kanavapaketteihin ja valikoimiin tulee tosiaan ajoittain muutoksia. Mikäli lisäyksiä saadaan tai jokin kanava poistuu, niistä toki tiedotetaan. :)


Mix-paketeista löytyy tällä hetkellä kaikki sellaset kanavat, joihin meillä on oikeudet. 
Näistä neuvotellaan toki, ja toivon mukaan saisimme lisää kanavia Mixien valikoimaan jossain vaiheessa. :) 


 


Maxin osalta vähän vaikea sanoa sen tulevaisuudesta, näillä mennään mitä on nyt! Eli ainakin tällä hetkellä löytyy sieltä paketista kanavan valinneilla:)


Maikkarin kanavista (esim. Max) viimekäden päätöksen tekee kuitenkin Maikkari itse, eli esim. nämä kysymykset että missä paketeissa kutakin kanavaa voidaan tarjota. Sama koskee luonnollisesti muitakin kanavia ja ohjelmayhtiöitä. 


 


Lähetin palautteesi tiedoksi eteenpäin. :) 

Vastaa