Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62316
Kirjoituksia 170275

Kanavapakettien tilaaminen haluttuun vermeeseen?Highlighted
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎23-01-2015
Kirjoituksia: 23
11/12

Vs: Kanavapakettien tilaaminen haluttuun vermeeseen?

Itteäki tässä ihmetyttäny jo ainaki vuoden ettei pysty kaapelikortille tilaamaan kanavapaketteja suoraan tuolta. Helposti, klikkailemalla, niinkuin ennen pystyi. Ihan turhaa tuo kaapelikorttiki tuolla roikkunu telkkarissa ku ei voi mitään siihen tilata. Soittamaan en rupea. Eletään kuitenkin vuotta 2016, joka sekin loppupuolella jo.

 

 

0 tykkäystä
Highlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 446
12/12

Vs: Kanavapakettien tilaaminen haluttuun vermeeseen?


@tilasto kirjoitti:

@DigiHate kirjoitti:

Nosiis Max-paketilla tarkoitin tota urheiluhässäkkää, mistä Jääkiekon MM-kisat tarjotaan.  Se oli saatavilla kaapeliin vain min. 6kk.ksi tänä vuonna ja Viihteeseen "toistaiseksi" voimassa olevana, KUN molempiin ko. paketin on saanut viime vuosina vaikka vain kuukaudeksi.  Tulikohan viestini nyt selväksi?


Jos näin on, niin onpa typerää asiakkaan kannalta. Minä en ainakaan tee määräaikaisia sopimuksia kanavapaketeista, katselumieltymykset vaihtelee jopa kuukausittain niin olis aika typerää tehdä joku 24kk sopimus. Tämän takia viihteestä olen tykännyt, kun kanavia voi tosiaan veivata vaikka joka kuukausi. Hymiö Onnellinen


Pakko oikaista nyt tämä virheellinen tieto. MTV:n kanavapaketit on mahdollista saada kuukaudeksi kerrallaan, mutta toki kaikissa mainoksissa tuodaan esille näitä määräaikaisia etupaketteja. Mikäli haluaa sitoutua johonkin kanavapakettiin 6kk tai 12kk, niin saa toki edullisempaa hintaa.

Tilaukset onnistuu kaapelikortille tosiaan puhelimitse myyntipalvelusta, Omien sivujen chatilla tai vaikka somekanavien kautta. Tilauksen saa siis varmasti tehtyä jotakin väylää pitkin Hymiö Onnellinen

0 tykkäystä