Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
DigiHate
Vakiokalustoa ☆
  • 85 custom-general.kudos
  • 203 custom-general.replies
  • 1 custom-general.solutions

Kanavapakettien tilaaminen haluttuun vermeeseen?

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Tuolla kaupassa..

 

https://www.sonera.fi/kauppa/tv-ja-viihde/urheilu

 

..mainitaan selkeästi ja hienosti, että esim. MTV Total Sportin saa tilattua niin Viihteeseen, Mobiiliin kuin Kaapeliinkin (nuo ei sisällä linkkejä, mistä voisi heti halutun version tilata??).

 

Kun sitten tilatakseen klikkaa linkkiä "Tilaa", niin avautuukin vain sivusto, missä aletaan tarkastamaan, onko Sonera Viihde saatavilla kyseiseen osoitteeseen.  Saman tekee em. linkin "Tutustu"-linkki.

 

Mistään noista linkeistä siis ei pääse tilaamaan ja aiempien vuosien tyyliin valkkaamaan, mihin palveluun ko. kanavapaketin haluaa avattavan.  Näköjään samoin on sivun jokaisen kanavapaketin kohdalla.

 

Mistä hemmetistä tässä on kyse.  Simppeliä kanavapaketin tilaamista ei pääse tekemään??

11 vastausta
Zeerios
Kommentaattori
  • 1 custom-general.kudos
  • 23 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Itteäki tässä ihmetyttäny jo ainaki vuoden ettei pysty kaapelikortille tilaamaan kanavapaketteja suoraan tuolta. Helposti, klikkailemalla, niinkuin ennen pystyi. Ihan turhaa tuo kaapelikorttiki tuolla roikkunu telkkarissa ku ei voi mitään siihen tilata. Soittamaan en rupea. Eletään kuitenkin vuotta 2016, joka sekin loppupuolella jo.

 

 

NikoNo
Moderaattori
Moderaattori
  • 664 custom-general.kudos
  • 1502 custom-general.replies
  • 95 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

@tilasto kirjoitti:

@DigiHate kirjoitti:

Nosiis Max-paketilla tarkoitin tota urheiluhässäkkää, mistä Jääkiekon MM-kisat tarjotaan.  Se oli saatavilla kaapeliin vain min. 6kk.ksi tänä vuonna ja Viihteeseen "toistaiseksi" voimassa olevana, KUN molempiin ko. paketin on saanut viime vuosina vaikka vain kuukaudeksi.  Tulikohan viestini nyt selväksi?


Jos näin on, niin onpa typerää asiakkaan kannalta. Minä en ainakaan tee määräaikaisia sopimuksia kanavapaketeista, katselumieltymykset vaihtelee jopa kuukausittain niin olis aika typerää tehdä joku 24kk sopimus. Tämän takia viihteestä olen tykännyt, kun kanavia voi tosiaan veivata vaikka joka kuukausi. 🙂


Pakko oikaista nyt tämä virheellinen tieto. MTV:n kanavapaketit on mahdollista saada kuukaudeksi kerrallaan, mutta toki kaikissa mainoksissa tuodaan esille näitä määräaikaisia etupaketteja. Mikäli haluaa sitoutua johonkin kanavapakettiin 6kk tai 12kk, niin saa toki edullisempaa hintaa.

Tilaukset onnistuu kaapelikortille tosiaan puhelimitse myyntipalvelusta, Omien sivujen chatilla tai vaikka somekanavien kautta. Tilauksen saa siis varmasti tehtyä jotakin väylää pitkin 🙂