Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63903
Kirjoituksia 174056

Kanavapakettien tilaaminen haluttuun vermeeseen?Highlighted

Kanavapakettien tilaaminen haluttuun vermeeseen?

Vakiokalustoa
Viestejä 147 kpl

Kanavapakettien tilaaminen haluttuun vermeeseen?

1/12

Tuolla kaupassa..

 

https://www.sonera.fi/kauppa/tv-ja-viihde/urheilu

 

..mainitaan selkeästi ja hienosti, että esim. MTV Total Sportin saa tilattua niin Viihteeseen, Mobiiliin kuin Kaapeliinkin (nuo ei sisällä linkkejä, mistä voisi heti halutun version tilata??).

 

Kun sitten tilatakseen klikkaa linkkiä "Tilaa", niin avautuukin vain sivusto, missä aletaan tarkastamaan, onko Sonera Viihde saatavilla kyseiseen osoitteeseen.  Saman tekee em. linkin "Tutustu"-linkki.

 

Mistään noista linkeistä siis ei pääse tilaamaan ja aiempien vuosien tyyliin valkkaamaan, mihin palveluun ko. kanavapaketin haluaa avattavan.  Näköjään samoin on sivun jokaisen kanavapaketin kohdalla.

 

Mistä hemmetistä tässä on kyse.  Simppeliä kanavapaketin tilaamista ei pääse tekemään??

0 tykkäystä
11 vastausta
Highlighted

Vakiokalustoa
Viestejä 147 kpl

2/12

 

Hehheh - onko kaapeli-tv -kanavien tilaaminen tehty tosiaan näin hankalaksi??

 

Eikö esim. MTV Total Sporttia saa enää tilattua kaapeli-tv.hen vain MM-kisakuukaudeksi (Sonera Viihteen tapaan), vaan ainoastaan vähintään 6kk sopimuksella....????

 

Onko käynnissä joku kaapeli-tv.n alasajo vai mistä näissä palvelun huonontamisissa on kyse?

 

 

"Ohjeet

Tilaa valitsemasi kanavapaketti myyntipalvelusta 0800 133 133. Voit myös tilata haluamasi palvelun tekstiviestillä, jolloin saat sen käyttöösi jo samana iltana."
 
"MTV Total Sport (min. 6 kk)"
0 tykkäystä
Highlighted

Ex-telialainen
Viestejä 1 346 kpl

3/12

Tuolta meidän verkkokaupasta voi uudet asiakkaat tilata käyttöön Viihteen tai kaapelikortin kanavapakettien kera.:) 

 

Mikäli Viihde on käytössä, hoituu kanavapakettien tilaus Omilta Sivuilta.

Kaapeli-TV -asiakkaat voi paketteja tilata joko tekstarilla tai sitten pirauttamalla tuonne meidän myyntipalveluun. 

 

Niin ja kyllä toi MTV Total Sport on saatavilla myös toistaiseksi voimassaolevana. 🙂

0 tykkäystä
Highlighted

Vakiokalustoa
Viestejä 147 kpl

4/12

 

 

"Tuolta meidän verkkokaupasta voi uudet asiakkaat tilata käyttöön Viihteen tai kaapelikortin kanavapakettien kera.Hymiö Onnellinen"

 

Kysymyksestäni kävi ilmi, että olen vanha asiakas.

 

 

"Mikäli Viihde on käytössä, hoituu kanavapakettien tilaus Omilta Sivuilta.

Kaapeli-TV -asiakkaat voi paketteja tilata joko tekstarilla tai sitten pirauttamalla tuonne meidän myyntipalveluun. "

 

Ette vastaa, miksi Kaapeli-TV -kanavapaketteja ei enää voi ostaa suoraa netistä.  Miksi?

 

Ei myöskään selvinnyt, miksi sinänsä hienolta kanavapakettien esittelysivulta ei pystykään tilaamaan kanavia, vaikka 3 eri saatavilla olevaa mediaa siellä esitellään.  Huuli pyöreenä ihmetellään, kun "Tilaa"-painallus johtaa Sonera-viihde -saatavuussivulle...

 

 

"Niin ja kyllä toi MTV Total Sport on saatavilla myös toistaiseksi voimassaolevana. Hymiö Onnellinen"

 

Vastaus on epäselvä, eikä siinä eritellä kanavapaketin tilausaikaa Viihde/Kaapeli-tv.

 

 

 

Miksi tällä palstalla ei saa kunnon vastauksia asioihin, mitä ihmetellään/kysytään - tulee vain epämääräisiä ohi-vastauksia turhanpäiväisten hymiöiden kera....???  Saas nähdä, miten nyt käy...

 

 

 

0 tykkäystä
Highlighted

Ex-telialainen
Viestejä 1 346 kpl

5/12

Mä lähetän tosta verkkokaupan tilanteesta kysymystä eteenpäin, mutta tosiaan jos käytössä on Viihde tai Mobiiliviihde, kanavapakettien hallinta onnistuu siellä Omilla Sivuilla, kuten muukin hallinta. Vähän samaan tapaan kuin liittymäasiakkaiden pakettienkin hallinta. Verkkokaupan puolelta pystyy taasen vain uusia liittymiä tilaamaan. 
kysäsen tuossa samalla myös miksi Kaapeli-TV -nykyasiakas ei voi pakettia tilata netin kautta.

Toistaiseksi voimassaoleva tarkoittaa sitä, että ei ole määräaikaisuutta. Eli paketin voi halutessaan irtisanoa millon tahansa kahden viikon irtisanomisajalla. Eli, voi ottaa vaikka vain yhden kuukauden ajaksi. Ja pätee sekä Viihteeseen että kaapeliin. 


0 tykkäystä
Highlighted

Ex-telialainen
Viestejä 1 346 kpl

6/12

Tällä hetkellä Omien Sivujen kautta ei voi kaapelikortille tilata kanavapaketteja järjestelmäsyistä. Nettitilauksetkin menisivät joka tapauksessa manuaalikäsittelyyn, joka taasen vie aikaa huomattavasti pidempään. Eli soittamalla tai tekstarilla saa ton paketin nopeammin käyttöön, joten näillä mennään nyt.
Järjestelmiä kehitetään jatkuvasti, joten ehkäpä jossain vaiheessa saadaan kaapelikortillekin tilaaminen onnistumaan myös sieltä Omilta Sivuilta. 

 

Verkkokaupan tilanteesta on palaute mennyt eteenpäin, josko tota saadaan selkiytettyä tai vaikkapa ohjetta nykyasiakkaille vähän näkyvämmäksi. 🙂 

0 tykkäystä
Highlighted

Vakiokalustoa
Viestejä 147 kpl

7/12

"Järjestelmiä kehitetään jatkuvasti, joten ehkäpä jossain vaiheessa saadaan kaapelikortillekin tilaaminen onnistumaan myös sieltä Omilta Sivuilta. "

 

Viddu sentään te mitään kehitä siellä - kyseessä on toiminne, mikä vuosi ja pari sitten pelasi hyvin ja kanavat aukesivat muutamassa tunnissa!!  Lisäksi nyt sivusto tarjosi kaapelipuolelle ko. MTV-Max -pakettia vähintään 6kk sopimuksella, kun sen vuosi ja kax sitten sai Viihteen tapaan vaikka vain kuukaudeksi.

 

Toi pakottaminen soittamaan on pelkästään asiakaspalvelua *******empaan suuntaan - en ymmärrä, miksi maksullisen kaapelikortin haltijoiden palveluja tahallisesti heikennetään????

 

Myös kanavapaketin peruminen on yhtä sekahässäkkää: Kun olin nyt sit tilannut Max:in Viihteeseen - ja kun se piti erikseen irtisanoa, niin tein sen lähettämällä "palvelupyynnön".  Oletin vanhaan malliin, että vähimmäistilaus on 1kk.  Nyt kävi niin, että kanavat irtisanottiin heti eli YHDEN PÄIVÄN kuluttua siitä, kun ne olin tilannut - kun en hoksannut laittaa viestiin irtisanomisajankohtaa...  Kun soitin vikapalveluun, selitettiin sieltä, että irtisanomisaika kanavapaketin ekan 2 voimassaoloviikon aikana onkin 1 päivä ja 2 viikon jälkeen irtisanomisaika on "normaalit" 2 viikkoa...  ..."Kiitin" tästäkin, että webbisivuilla pakettia tilatessa "toistaiseksi voimassaolevaksi", ei noita irtisanomiskuvioita selitetä missään mitenkään....

0 tykkäystä
Highlighted

Ex-telialainen
Viestejä 955 kpl

8/12

Palveluita kehitetään jatkuvasti, mutta vaikea sanoa mikä on tilanne tämän suhteen.

Max-kanavaa ei pitäisi ole saatavilla erilliskanavana lainkaan, vaan se kuuluu MTV Total ja Total Sport -paketteihin ja näiden tilaus onnistuu vaikka kuukaudeksi kerrallaan ilman määräaikaisuutta.

Mutta laitan tästä viestiä eteenpäin ja pyydän myös tsekkaamaan kaapelipuolen Omia Sivuja palautteesi perusteella.

0 tykkäystä
Highlighted

Vakiokalustoa
Viestejä 147 kpl

9/12

Nosiis Max-paketilla tarkoitin tota urheiluhässäkkää, mistä Jääkiekon MM-kisat tarjotaan.  Se oli saatavilla kaapeliin vain min. 6kk.ksi tänä vuonna ja Viihteeseen "toistaiseksi" voimassa olevana, KUN molempiin ko. paketin on saanut viime vuosina vaikka vain kuukaudeksi.  Tulikohan viestini nyt selväksi?

0 tykkäystä
Highlighted

Kunniajäsen
Viestejä 1 363 kpl

10/12

@DigiHate kirjoitti:

Nosiis Max-paketilla tarkoitin tota urheiluhässäkkää, mistä Jääkiekon MM-kisat tarjotaan.  Se oli saatavilla kaapeliin vain min. 6kk.ksi tänä vuonna ja Viihteeseen "toistaiseksi" voimassa olevana, KUN molempiin ko. paketin on saanut viime vuosina vaikka vain kuukaudeksi.  Tulikohan viestini nyt selväksi?


Jos näin on, niin onpa typerää asiakkaan kannalta. Minä en ainakaan tee määräaikaisia sopimuksia kanavapaketeista, katselumieltymykset vaihtelee jopa kuukausittain niin olis aika typerää tehdä joku 24kk sopimus. Tämän takia viihteestä olen tykännyt, kun kanavia voi tosiaan veivata vaikka joka kuukausi. 🙂

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.