Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64268
Kirjoituksia 174793

Kaukosäädin Arris vip 2853Highlighted

Kaukosäädin Arris vip 2853

Kommentaattori
Viestejä 26 kpl

Kaukosäädin Arris vip 2853

1/4

Kaukosäädin ilmeisesti "sekosi". Virtanappulasta ei tapahdu mitään, mutta kaikki muut nappulat tuntuvat toimivan kuten virtanappulan kuuluisi. Boksia ei siis saa kuin päälle ja pois painamalla kaukosäätimestä jotain muuta kuin virtanäppäintä. Minkälainen ratkaisu tällaiseen ongelmaan mahtaisi löytyä?

 

0 tykkäystä
3 vastausta
Highlighted

Telialainen
Viestejä 419 kpl

2/4

Alkuun kannattaa säätimestä vaihtaa vielä paristot ja digiboksista käyttää virtajohtoa irti kokonaan 30s.

 

Jos näiden toimien jälkeen ongelma jatkuu niin sitten ota yhteyttä niin lähetetään sinulle uusi kaukosäädin Hymiö Onnellinen

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

3/4

Mitäs mahtaa tarkoittaa jatkoa ajatellen jos kaukosäädin on tippunut lattialle (puu) mut ei ala toimimaan enään ja patterit vaihdettu kokeilin jopa virta johdon irroitusta.(oli irti n.40s , eikä vaikutusta toimintaan).? Mikä nyt eteen? Näkyy vain ylen kanava.

0 tykkäystä
Highlighted

Telialainen
Viestejä 345 kpl

4/4

Moikka @Taaskohajos ja tervetuloa keskustelemaan kanssamme Telia Yhteisöön!

 

Mikäli kaukosäädin ei toimi enää, voidaan asiakaspalvelustamme tilata sinulle uusi. Voit näin viikonloppuna ottaa yhteyttä meihin klikkaamalla tästä Telian etusivulle ja avaamalla sieltä oikeasta alakulmasta chatin.

 

TeliaTV digiboksi laajakaistalla-palveluun on saatavilla myös puhelin sovellus Telia Kake, jota voit käyttää kaukosäätimenä, kun matkapuhelimesi on yhdistetty TeliaTV:n mukana tulleen reitittimen langattomaan yhteyteen.

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.