Ratkaistu

Kaukosäädin rikki

  • 11 December 2014
  • 73 kommenttia
  • 164 katselukertaa

  • Anonymous
  • 0 kommenttia
Sonera viihteen mukana tullut kaukosäädin on rikki.
Pystyttekö lähettämään uuden tilalle?
icon

Ratkaisu jäseneltä kiisseli67 2 March 2023, 15:34

Katso alkuperäinen viesti

73 kommenttia

Täälläkin kaukosäädin viallinen, ihmettelin miksi ei boksi lähde päälle ja ajattelin vaihtaa patterit ja sieltähän oli murtunut paristojen toinenpää joka ne yhdistää ja patterit kun poisti niin sisällä helisevät
boksi motorola vip1003 ja kaukosäätimen numero 581061-001-00-4811 ja hopeisilla näppäimillä on.
olishan se kiva että muutkin voisi katsoa telkkaria jos olisi kaukosäädin, itse käytän nyt sitä kake ohjelmaa puhelimella kun ei muuta vaihtoehtoa ole
Antti- kirjoitti:
Hei ural69

Laitan sinulle uuden säätimen tulemaan! Jos sinulta löytyy iPhone tai android-älypuhelin niin voit käyttää sitä digiboksin kaukosäätimenä Kake-sovelluksen avulla!

EDIT: En löytänyt käyttäjätiedoissasi olevalla asiakasnumerolla liittymäsi tietoja! Olisiko sinulla 100- tai 300 alkuisella alkavaa asiakasnumeroa tai liittymänumeroa sen sijaan? Voit täyttää sen käyttäjätunnuksen profiiliin (Omat asetukset -> Profiili -> Asiakasnumero) niin saadaan säädin liikkeelle!



Nyt siellä olis 300 alkuinen numero.
Hei Corona+, Setavarjo ja ural69,

Kaukosäätimet laitettu matkaan.

Corona+: Normaalisti pudottamisten seurauksena rikkoontuneista kaukosäätimistä perimme hinnaston mukaisesti 19 euron uushankintahinnan, mutta teemme tässä tapauksessa poikkeuksen, koska kyse on mitä ilmeisimmin vahingosta. Eli kaukosäädin tulee veloituksetta.

Uusi kaukosäädin pitäisi olla 2-3 arkipäivän sisällä noudettavissa postista.
Moi,

Motorola VIP1003:n kauko-ohjaimen pariston vastakappale ei pysy paikallaan
koska sieltä sisältä on jokin muoviosa irronnut.

Voitteko lähettää minulle uuden kauko-ohjaimen?

Kiitos,

Aki
Hei akikoo,

Laitoin uutta kaukosäädintä tulemaan.
Kaukosäädin rikki taas vaihteeksi, patteripesän kansi ei pysy paikallaan.
Voisiko saada uuden tilalle, kiitos!
Moi h1gh,

Laitoin uuden tulemaan. Saat tekstiviestillä ilmoitusta, kun uusi kaukosäädin on postista noudettavissa.
Moi, kaukosäädin on lopullisesti rikki. Muutama vuosi sitten patterikotelon kansi hajosi, mutta nyt kaukosäädin ei enää toimi. Jokin patterin pidikkeen muoviosa on hajonnut. Olisiko mahdollista saada uusi tilalle? Kaukosäädin on laitteeseen Motorola VIP1003.

Kiitoksia vastauksesta!

Tervetuloa Klaaniin @mizecko!


Ehdottomasti laitetaan säädin vaihtoon. Ota yhteyttä meille päin chatin kautta, tai viestillä Facebookiin, niin pistetään toimiva kake postiin.


 

Hei! Motorola VIP 1003 laitteen kaukosäätimen patterikotelosta irtosi palanen vietereineen. Toimi jo ennen heikohkosti ja patterin vaihdon yhteydessä pala irtosi. Ilmeisesti vain teidän kautta mahdollista saada uusi tilalle?

Ei saa täältä, mutta vikapalvelusta: http://klaani.sonera.fi/t5/Tekninen-keskustelu/kaukosaadin-rikki/m-p/105997#M2478

Kiitos! Sain Soneran liikkeestä avun, joskos sitä kautta järjestyy.

Mistähän saa uuden?  Nyt sit tuijotellaan Hero kanavaa :(

Ei vaan toimi vaikka patterit vaihtanut. ei ota yhteyttä ollenkaan boxiin. Musta säädin harmailla näppäimillä... Kehen pitää ottaa yhteyttä?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Tuolla viestiketju samasta aiheesta ja neuvo uuden kaken saamiseksi : http://klaani.sonera.fi/t5/Tv-ohjelmat-leffat-ja/Motorola-VIP-1003-IPTV-kaukosdin-rikki/m-p/100911#U100911

Soittaa sonera vikapalveluun ni saa nopeesti uuden kaukosäätimen. Android kännyyn saa Sonera kake ohjelma jolla voi väliaikasesti ohjata digiboksia

 

kannattaa kokeilla vielä boksin ja reitittimen buuttausta. itsellä aiempi boksi välillä temppuili kaukosäätimen kanssa, mutta ei kakessa mitään vikaa ollut, ei vain suostunut toimimaan kun vasta buuttauksen jälkeen.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +6

ja joskus vaan yksinkertaisesti patterit väärinpäin...:smileylol:

Moro. Sonera viihteen kaukosäädin lopetti toimintansa. Patterin vaihto tms. ei auttanut asiaa. Kake-apps kännykässä vaihtaa kyllä kanavat mutta vain kanavalistan puolella eli kake ominaisuudet ei peritä muulla tavoin. Miten pitäisi toimia että saa toimivan kapulan?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Ota yhteyttä omien sivujen chatin kautta https://www4.sonera.fi/Kirjaudu/ tai vaikka facebookin kautta Soneraan uuden kaukosäätimen saamiseksi.

Hei! Sonera viihteen kaukosäädin ei toimi kunnolla. Esimerkiksi äänenvoimakkuuden säätö toimii vain satunnaisesti. Puhelimen kake sovelluksella kaikki toimii oikein. Otin yhteyttä Chat-palveluun josta opastivat ottamaan yhteyttä vikapalveluun?

Harmillisesti ei nyt ole Chatissa hoksattu tarkentaa, että Omilla Sivuilla voit tehdä vikailmoituksen tekniseen asiakaspalveluun. Sen jälkeen saadaan uusi kaukosäädin matkaan.


Toinen vaihtoehto on laittaa meille yksityisviestiä Facebookkiin , sitäkin kautta saadaan uusi kaukkis sinulle :smileyhappy:

Kunniamerkki

Hei,

 

Telia TV Digipoksin kaukosäädin lakkasi toimimasta osittain, ei auta vaikka mitä tekisi niin kaikkia nappeja ei saa toimimaan. Mistä saisi uuden hankittua ja miten?

 

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei,

 

Telia TV Digipoksin kaukosäädin lakkasi toimimasta osittain, ei auta vaikka mitä tekisi niin kaikkia nappeja ei saa toimimaan. Mistä saisi uuden hankittua ja miten?

 

 

Hei @jussi_hakala !

Ota yhteyttä Telian asiakaspalveluun vaikka chatin kautta ja kysy uutta kaukosäädintä ellei nykyistä saa millään toimimaan.

Telia asiakaspalvelu

Vastaa