Telia TV - kerro mikä toimii ja mikä ei **ketju on lukittu kommenteilta**


Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +7

Muokkaus 24.1.2024

Keskustelu on lukittu uusilta kommenteilta ja kysymyksiltä. Jos asiasi on kesken niin avaathan uuden aiheen, kiitos :)

Miksi keskustelu on lukittu? Lue täältä lisää.

 

 

Hei kaikille ja terveisiä Telia TV:n tuotekehitystiimiltä!

Minun nimeni on Maria, ja työskentelen Telia TV:n asiakaskokemustiimissä. Jatkossa osallistun keskusteluihin kanssanne tuomalla tuoreimpia uutisia tuotekehityksestä. Tavoitteenani on lisätä avoimuutta ja yhteistyötä, jota olette toivoneet. Toivon teiltä kuitenkin hiukan kärsivällisyyttä, sillä tämä uusi tapa toimia varmasti hakee muotoaan jonkin aikaa.

Olette esittäneet paljon kehitystoiveita erityisesti tässä ketjussa, ja palaute on tullut perille kehitystiimille. Kiitokset kaikesta mahtavasta palautteestanne, voitte kirjoittaa lisää palautetta esimerkiksi tähän ketjuun. 🙂

Olette myös toivoneet lisätietoa siitä, mitä uusimmat Telia TV:n päivitykset ovat pitäneet sisällään. Telia TV Sovelluksen viimeisimmät tiedot päivityksistä löytyvät aina sovelluskaupasta, ja jatkossa tieto Telia TV digiboksin viimeisimmistä päivityksistä löytyy omista ketjuistaan: Arris-digiboksien ohjelmistopäivitykset & SDMC DV8919 -digiboksin ohjelmistopäivitykset. Ketjut on lukittu pelkille päivitystiedoille, jotta niihin on helppo palata jatkossakin. Jos siis mieleenne tulee kysymyksiä tai kommentteja viimeisimpään päivitykseen liittyen, voitte kommentoida tähän ketjuun.

Kuulisin mielelläni ajatuksianne ja toiveitanne tulevaisuutta ajatellen: mitä toivoisitte keskusteltavan, ja miten haluaisitte Telia TV:n ja muiden meidän viihdepalvelujen kehittyvän jatkossa? 

 

--

 

Muokkaus TeroRe 20.12.2021

 

Tuoreimmat kuulumiset Telia TV -tiimistä:

 

@LuMaria  kirjoitti 20.12.2021
Heipähei, pitkästä aikaa olisi tarjolla väliaikatietoa siitä missä Telia TV:n kehityksessä mennään ja mitä on tulossa. 🙂
Heti alkuun hienoja uutisia - pääsen lopultakin kertomaan, että olemme rakentaneet tuolla kulisseissa jo hyvän aikaa uutta tulevaa Android TV -käyttöjärjestelmään pohjautuvaa Telia TV digiboksia. Android TV -käyttöjärjestelmä tuo mukanaan, kuten tiedättekin, lähes rajattoman sovellusten kirjon sekä kaikkea muutakin uutta ja kivaa.

Alkuperäinen suunnitelmamme oli julkaista uusi digiboksi aivan tämän vuoden lopussa. Päätimme nyt kuitenkin siirtää digiboksin julkaisua alkuvuoteen 2022, sillä löysimme vielä muutamia asioita, jotka pitää hioa kuntoon ennen boksin julkaisua jotta julkaistava digiboksi on käyttäjäkokemukseltaan ensiluokkainen. Palaan siis tarkemman aikataulun osalta vielä asiaan.

Varmasti osaattekin päätellä, että nyt, kun meiltä tulee uusi Android-pohjainen digiboksi niin meiltä tulee saataville myös todella kauan odotettu Telia TV sovellus Android TV:lle. Sovelluksen julkaisu Android Smart TV:ssä tulee tapahtumaan uuden digiboksin julkaisun jälkeen.

Isoja ja kauan odottamianne uudistuksia on siis tulossa.

Android-pohjaisen digiboksin kehitys on ollut syksyllä yksi tärkeimmistä kehityshankkeistamme ja kehittäjämme ovat työskennelleet ahkerasti projektin parissa. Valitettavasti tämä tarkoittaa, että osa keväällä arvioimistani sovellusten julkaisuista olemassa oleville bokseille viivästyy hieman. Julkaisemme kuitenkin kaksi toivomaanne sovellusta (mm. Yle Areenan) Arris 5305-digiboksille alkuvuodesta. Netflix ei valitettavasti tässä yhteydessä ole tulossa Arris 5305-bokseille.

Tähän lopuksi vielä siitä, kun aiemmin kerroin, että tavoitteemme on yhtenäistää Telia TV -palvelua sekä sen käyttökokemusta. Tämä tarkoittaa käytännössä esimerkiksi sitä, että Telia TV:n selainversion marraskuussa julkaistu uusi ilme on lähellä tulevia Android-pohjaisia alustojamme eli uutta digiboksia ja Android TV -sovellusta. Uuden Android-version kehitys näkyy myös Arris-digibokseillamme modernimpana käyttöliittymänä, jota on päivitetty syksyn mittaan.

Telia TV -käyttäjätunnus tulee myös linkittämään tulevan Android TV-pohjaisen digiboksin, selainversion ja sovellukset saumattomaksi kokonaisuudeksi: kun käytät tulevaa Telia TV digiboksia Telia TV -käyttäjätunnuksella, saat samat sisällöt ja tallennukset käyttöön myös esimerkiksi Telia TV mobiilisovelluksella.

Kaikki tämä herättää varmasti paljon kysymyksiä. Tarkempia tietoja esimerkiksi saatavuudesta ja sovelluksista kerromme myöhemmin.


Aihe on suljettu kommenteilta.

772 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

Tallennuspalvelun puolelta on tehty muutoksia viime yönä ja tänään aamulla ei ole tullut niistä ainakaan tietoomme yleistä häiriötä. AppleTV toimii tallennuksissa normaalisti, niin tallenteiden katsomisissa kuin tallenteiden selaamisissa ja laittamisissa. Pystytkö kertomaan tarkempaa esimerkkiä kanavan ja/ohjelman osalta, missä on häiriötä sen kanssa? Oletko uudelleen asentanut TeliaTV-sovelluksen AppleTV:seen? 

Onko nyt viikonloppuna AppleTV appi muuttunut TV osalta niin, että kanavat näkyvät nyt pystysuunnassa ainoastaan, eikä enää niin, että 3 kanavaa rinnakkain ja siitä alaspäin? Vanha systeemi oli mielestäni parempi


@Ringostar@  kirjoitti:

Onko nyt viikonloppuna AppleTV appi muuttunut TV osalta niin, että kanavat näkyvät nyt pystysuunnassa ainoastaan, eikä enää niin, että 3 kanavaa rinnakkain ja siitä alaspäin? Vanha systeemi oli mielestäni parempi




Siirsin tämän viestisi tähän ketjuun, jossa asiasta on puhuttu aiemmin tänään. 🙂> @PiaJo tuossa kysyikin sinulta vielä muutamia havaintoja tämän osalta.

Ei vika ole TeliaTV apin tallennukset kohdassa, vaan kun avaan TV välilehden niin haravakanavat tulevat nyt näkyviin pystysuunnassa ja ennen oli niin että 

TV1 TV2 MTV3

Nelonen ……

…….

Nyt näkyy niin 

TV1

TV2

MTV3

Nelonen 

Aiempi versio oli parempi kun näki kerta silmällyllä kaikkien kanavien ohjelmat mitä tulee. 

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

Se on totta @Ringostar , että Apple TV:n näkymässä nyt kanavat ovat allekkain listattuna eikä kolme rinnakkain kuten aiemmin. Laitetaan tuosta palautetta eteenpäin. Joutuu hieman rullailemaan alemmas, jos on kanavapaketteja enemmän käytössä. 

Ok, eli asetuksista vanhaa parempaa systeemiä ei enää takaisin saa. Täytyy toivoa että vanha systeemi palaisi takaisin.


@Ringostar@  kirjoitti:

Ok, eli asetuksista vanhaa parempaa systeemiä ei enää takaisin saa. Täytyy toivoa että vanha systeemi palaisi takaisin.




Asetuksista ei pääse tuota näkymää muuttamaan, vaan päivityksen myötä se uudistui tähän nykyiseen. Olemme kuitenkin vieneet tästä palautetta eteenpäin. 🙂>

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +7

@madass@  kirjoitti:

Terveisiä täältä toisesta päästä. Ajastetut ohjelmat jää tallentumatta, tallennetut ohjelmat pätkii, virhekoodi 722, modeemi pyörtyilee. 


Ongelma vaikuttaisi olevan verkkoyhteydessä. Oletko tehnyt tästä häiriöilmoituksen

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +7

@Katti37@  kirjoitti:

Taas on hävinnyt tallenteita. Tällä kertaa ainakin kaksi Neloselta tallennettua ohjelmaa. Aamulla näkyivät vielä listalla, mutta olivat poistuneet muita tallenteita katsoessani. Olivat pian poistuvia tallenteita, mutta katseluaikaa oli kuitenkin vielä 1-2 päivää jäljellä. Tallennettu 28.2.-1.3. Kokeilin käynnistää järjestelmän uudelleen, mutta siitä ei ollut apua. Tämä tallenteiden katoaminen pitäisi saada jo kuntoon. On todella tympeää, kun sarjoista jää osa jaksoista näkemättä.


Pahoittelen että tallenteet ovat hävinneet etuajassa. Tässä on nyt jotain omituista, ja tutkimme tätä tarkemmin. 

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +7

@jarkko35@  kirjoitti:

Nyt kuulostaa todella hyvältä! Näyttää siltä, että Telia alkaa vihdoin arvostamaan omaa tv- palveluaan ja haluaa tehdä siitä parhaan mahdollisen kokonaisuuden. Hieno juttu! Yksi mitä toivoisin, että imdb-arviot tulisivat saataville myös sarjoihin, eli esimerkiksi C More- kirjaston sarjoissa näkyisi imdb-arvostelut. Nykyäänkin on kyllä huippua, että kun on katsomassa jotain sarjaa C more- kirjastosta digiboksilla, niin voi jatkaa katselua myös reissun päällä ollessa Telia tv- sovelluksesta. Harmi, että tallenteissa tämä ei toteudu, eli en voi jatkaa sen tallenteen katselua mitä olen digiboksilla katsonut reissussa ollessani sovelluksen kautta. Tallenteet eivät siis kommunikoi keskenään.


Kiva kuulla että tiimimme terveiset olivat sinulle mieluisia uutisia. 🙂>

IMDB-arviot sarjoille ja tallenteiden keskinäisen kommunikoinnin parantaminen ovatkin meillä jo toivelistalla. 

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +7

@RootBear@  kirjoitti:

Suurin puute on Netflix, jota ei ole Telia TV 5305w-purkissa.

 


Netflix-sovellus uudemmallekin digiboksille on meillä toivelistalla, monet asiakkaamme ovat toivoneet sitä. 🙂>

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +7

@Pyrzym@  kirjoitti:

Tosi kiva että telia tv:n mobiiliversio ei ensinnäkään näytä automaattisesti koko päivän ohjelmaa, ja kun sitten klikkaan seuraavana tulevista näkyvissä olevan suomi-kanada jääkiekko-ottelun tallennukseen, huomaan kotiin tultuani että ottelusta on tallentunut vain ensimmäinen erä. Missään kohtaa sovelluksesta ei käynyt ilmi mistä saa näkyviin koko päivän ohjelman, eikä myöskään sitä että kyseinen lähetys on jaettu kolmeen osaan (joista sovellus päätti näyttää vain ensimmäisen olevan ohjelmistossa "kohta" tulevissa. Olen sangen pettynyt katsottuani ensimmäisen erän ottelusta vain huomatakseni etten voi katsoa kyseistä ottelua loppuun. 


Pahoittelen, että matsin toinen ja kolmas erä eivät tallentuneet. MM-jääkiekkolähetykset toimivat tosiaan niin, että kukin erä tulkitaan saman sarjan eri jaksoiksi. Jos asetat haluamallesi ottelulle sarjatallennuksen päälle, saat koko matsin talteen. 

Pistän myös toivelistallemme ehdottamasi parannuksen Telia TV sovelluksen päivän ohjelmien näkyvyyteen liittyen. 

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +7

Viime viikolla kirjoitin tänne Telia TV tiimin kuulumisia, ja lupailin että tallenteiden listanäkymä tulee digibokseille lähiviikkoina. Digibokseille on julkaistu eilen 2.6. päivitys, jonka myötä tallenteita voi nyt selailla myös listanäkymässä. Kun päävalikkoa selailee Tallennuksiin, ihan näkymän ylälaidassa on kaksi kuvaketta, joista voi valita tarkasteleeko tallenteita kuvakkeina vai listana. Digiboksi muistaa tämän valinnan seuraavallakin kerralla kun tallennenäkymä avataan. Kokeilkaa ihmeessä ja raportoikaa tänne miltä tämä uusi listanäkymä mielestänne vaikuttaa. 🙂>

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +6

En ole. Jotkut tallennukset näkyvät, jotkut ei. Valikoiva verkkoyhteys. Viimeksi tänä aamuna yritin katsoa pian poistuvia ohjelmia, mutta ei onnistunut. Kuva pixelöityi ja ääni oli räpräpräpräp.

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +4

Aika lailla sitä mitä esitetty ja toivottu, palautus listaversio, mutta parempana.

 

Mutta, vielä jotain

  • jollei ole sarjatallenne, miksi valinnalla ei mene suoraan katseluun, ihan turhaan välivaihe näyttö
  • => kun lopettaa niin sama turha ruutu, jossa mm. sininen pikapoisto ei vieläkään kunnioita itseään läsnäolollaan, yksi peruuta turhaan 
  • sarjatallenteissa em. on ymmärrettävä välivaihe
  • kuva himpun pienemmäksi ja fontti yksi isompi ohjelman kuvauksessa (oik reuna). Vertaa Info fonttikoko.
  • 1.6 Moderni perhe kuvaus ja kuva oli Simpson, tallenne kuitenkin oikea - ei ehkä liity tähän mutta tuollainenkin oli eilen ilmiönä
  • Nauhoitus edelleen oletus sarja, miksi ei voi vaikka asetuksissa säätää ? Sarja olisi valittavissa, etenkin kun jostain sentään oivaltaa, että ei ole sarja mennen suoraan nauhoitukseen - hämäävää
  • listan yläpuolen valikossa << ja >> nappulat ei tunnu oikein vastaavan käyttäjän oletusta mitä voisi tarkoittaa ja mitä näyttää - reverse valinta valittuna ei ole oikeassa paikassa - tai välillä on
  • Hieman jäi epäilys eilen, että oli REC lähes valmis ja kun alkoi katsomaan, esitti jatkamista katselulle siitä kohtaa missä nauhoitus oli - tarvitsee enemmän testata oliko tosiaan pikku bugi - anteeksi ikävä ominaisuus. Alusta olisi tietysti pitänyt aloittaa esitys.
  • Edelleen ei ole pikanäppäintä tallenteiden katseluun: Ohjelmalista (Guide)  käytännössä kahdella eri tavalla pikana: Guide ja keltainen. Keltainen pika jos olisikin "katsele tallenteet" ?
  • oikean reunan info tekstin alla pvm, aika, KANAVA olisi kiva ja nappulaohjeiden kanssa alareunassa kiinteänä => olisi levollisempi - nyt infotekstin jatkeena pomppii levottomasti - on muuten kuitenkin ajateltu "kiinteänä ikkunana" 

Hyvääkin

  • lista on palannut entistä parempana
  • katsottu osuus palkkina näkyy ok, toki %luku olisi myös ihan ok
  • listalla info tulee viereen nopeasti rullatessa listaa
  • ohjelman nimitila aika leveä - hyvä, vieressä infossa aina kokonaan - erinomaista, vanhassa listassa katkaisi
  • säilyttää listavalinnan, kun on valinnut ruutumatriisin sijaan - riittää kerran valita
  • listan fonttikoko ok
  • vanhan liiton kaukosäädin käyttäjälle toimii 100-0 1/2 vuotta pakkokäytetty arvonta mosaiikki surffailu matriisiin verrattuna, jossa <>^v siirtyminen oli todella epäloogisuuden maksimointia

Jos taustalla vielä outoudet katoaisivat:

  • 772 ilmoitus välillä jopa päivittäistä
  • kuva+info vastaa ohjelmaa
  • ohjelmaoppaassa aina näyttäisi REC kun on REC, välillä ei näytä. Hullua tehdä reboot että näyttää. Sillä toki korjaantuu.
Kunniamerkki +6

Ja miksi aina jonkun päivityksen jälkeen palautuvat kaikki 90 päivän sisällä katsotut ja poistetut ohjelmat. Nyt taas esin 93 Overhaul jaksoa listalla. Eli noin 80 on palautunut. Tässä olisi yksi korjattava asia. 

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +4
  • oikean reunan info tekstin alla pvm, aika, KESTO, KANAVA olisi kiva ja nappulaohjeiden kanssa alareunassa kiinteänä => olisi levollisempi - nyt infotekstin jatkeena pomppii levottomasti - on muuten kuitenkin ajateltu "kiinteänä ikkunana" 
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +12

Lainaus tuolta lukitusta ketjusta

"Telia TV digiboxilla -ohjelmistopäivitykset"

 

 

"Päivitys 2.6.2021

Päivitys versioon 7.40

 

  • Yksittäiset tallenteet näyttää sekä yksittäin että sarjassa tallennetut tallenteet."

 

 

MIKSI TÄMÄ?

 

Nyt kun tuohon fiksuun ja erillisiin sarja-/yksittäistalletus -kuvakenäkymiin jo tottui, mentiin homma (taas kerran) pilaamaan ja tunkemaan myös sarjatalletukset tuonne yksittäisten sekaan + lisätty epämääräisiä ja aiemmin turhia sinkku- ja tuplapalleroita sekavoittamaan listan näkymää.

Ei millään mahdu tähän kaaliin, että mikä tämän säädön takana voisi olla...  ...nyt yksittäistallenteita pitää etsiä kissojen ja koirien kanssa sarjatallenteiden seasta, mitkä jo ehtivät olemaan kauniisti muutaman viikon ajan siellä omassa sarjatallenne-kuvakeosiossaan pois häiriköimästä yksittäistallenneosiota...

 

Olin aivan varma, että tämä on bugi, muttaettä vallan "uusi" ominaisuus.... 🙂>

 

Muuten esim. listanäkymävaihtoehdon palauttaminen on pelkkää plussaa!

Edit SaJoonas: siirretty Telia TV:n kehittämiseen keskittyvään ketjuun

Pitää vielä tutustua lisää, mutta on tuo hieno parannus että voi valita lista- tai kuvakenäkymän. Koska itse pidän tuota listanäkymää parempana, siitä kiitos.

Katsottuja ja poistettuja ohjelmia palautui näkyviin valtava määrä. Huh Huh!

 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +12

Poistettujen ohjelmien palautuminen....

 

Tähän voisi arvata, että koodi toimii siten, että käyttäjän "poistamiset" vain merkkaa ohjelman poistettavaksi ja poistaa ohjelman ruutunäkymästä - ja sitten joskus (ilmeisen harvaan tahtiin) erillinen puunaajasofta käy nämä merkatut läpi ja tekee todellisen poistamisen.

Nyt sit ilmeisesti softaversion päivityksen ohessa puunaajasoftaa ei ole ajettu - ja noi merkatut poistamiset onkin nollautuneet ja siten "poistetut" ohjelmat taas tulevatkin näkyviin, kun uusi softaversio käynnistetään....

 

Systeemi on periaatteeltaan ok, MUT sitä en ymmärrä, että noita "poistettuja" tulee näkösälle vielä kuukausia poistamiskomentojen jälkeen...  ...kuinkahan harvoin tuo puunauskierros siis mahdetaan tehdä... 🙄>


@DigiHate@  kirjoitti:

Lainaus tuolta lukitusta ketjusta


"Telia TV digiboxilla -ohjelmistopäivitykset"


 


 


"Päivitys 2.6.2021


Päivitys versioon 7.40


 



  • Yksittäiset tallenteet näyttää sekä yksittäin että sarjassa tallennetut tallenteet."


 


 


MIKSI TÄMÄ?


 


Nyt kun tuohon fiksuun ja erillisiin sarja-/yksittäistalletus -kuvakenäkymiin jo tottui, mentiin homma (taas kerran) pilaamaan ja tunkemaan myös sarjatalletukset tuonne yksittäisten sekaan + lisätty epämääräisiä ja aiemmin turhia sinkku- ja tuplapalleroita sekavoittamaan listan näkymää.


Ei millään mahdu tähän kaaliin, että mikä tämän säädön takana voisi olla...  ...nyt yksittäistallenteita pitää etsiä kissojen ja koirien kanssa sarjatallenteiden seasta, mitkä jo ehtivät olemaan kauniisti muutaman viikon ajan siellä omassa sarjatallenne-kuvakeosiossaan pois häiriköimästä yksittäistallenneosiota...


 


Olin aivan varma, että tämä on bugi, muttaettä vallan "uusi" ominaisuus.... 🙂>


 


Muuten esim. listanäkymävaihtoehdon palauttaminen on pelkkää plussaa!

Edit SaJoonas: siirretty Telia TV:n kehittämiseen keskittyvään ketjuun





Tavallaan tuon ymmärtää, että sarjojenkin yksittäiset tallenteet löytyvät yksittäisistä tallenteista. Ja se ehkä toimiikin ok jos tallenteita on joitain kymmeniä. Mutta kun tallenteita onkin satoja niin menee tosiaan hankalaksi löytää yksittäiset tallenteet sarjatallenteiden seasta. Pahimmillaan listaa saa rullata alas minuuttitolkulla vaikka pystyykin hyppimään ”sivu kerrallaan”. Vanha oli parempi, mutta ehkä uutta jatkokehittämällä tuon voisi saada toimimaan paremmin?


 


EDIT: Piti vastata DigiHaten kommenttiin, mutta meni jotenkin pieleen. Yritin liittää kommentin alle, mutta sekään ei onnistunut. Koski tuota sarjatallennuksen yksittäisten jaksojen näkymistä yksittäisissä tallenteissa.


 


Edit SalliJf: liitetty lainaus

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +7

@madass@  kirjoitti:

En ole. Jotkut tallennukset näkyvät, jotkut ei. Valikoiva verkkoyhteys. Viimeksi tänä aamuna yritin katsoa pian poistuvia ohjelmia, mutta ei onnistunut. Kuva pixelöityi ja ääni oli räpräpräpräp.


Saimme viime viikolla poikkeuksellisen paljon ilmoituksia verkkovirheistä, joita olemme nyt korjanneet. Toistuuko ongelma vielä? Jos toistuu, ongelma on mahdollisesti modeemissasi/reitittimessäsi tai nettiyhteydessäsi. Tässä tapauksessa olethan yhteydessä asiakaspalveluumme

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +7

@kshji@  kirjoitti:
  • oikean reunan info tekstin alla pvm, aika, KESTO, KANAVA olisi kiva ja nappulaohjeiden kanssa alareunassa kiinteänä => olisi levollisempi - nyt infotekstin jatkeena pomppii levottomasti - on muuten kuitenkin ajateltu "kiinteänä ikkunana" 

Kiitos erittäin hyvistä ja kattavista havainnoistasi listanäkymään liittyen. Olemme ottaneet nämä tiimin kanssa keskusteltavaksi. On todella kiva kuulla, että pidät uutta listanäkymää entistä parempana, mutta vielä löytyy parantamisen varaakin 🙂>

 

Tarkoititko tuolla 772-koodilla virhekoodia 722? Havaitsimme verkkovirheitä, joita olemme korjanneet. Toistuuko ongelma vielä? 

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +7

@Wiikari@  kirjoitti:

Ja miksi aina jonkun päivityksen jälkeen palautuvat kaikki 90 päivän sisällä katsotut ja poistetut ohjelmat. Nyt taas esin 93 Overhaul jaksoa listalla. Eli noin 80 on palautunut. Tässä olisi yksi korjattava asia. 


Viime viikkoisten virheiden korjaus on todennäköisesti palauttanut tallenteita. Kerrothan jos jatkossa tulee vastaan poistettuja tallenteita, jotka ovat palautuneet itsekseen.