Kehitysehdotuksia pari kappaletta

  • 1 February 2015
  • 4 kommenttia
  • 1 katselukerta

Moro,

 

Sonera Viihde on kiva palvelu, tykkään siitä pääsääntöisesti. Pari asiaa kuitenkin voisi olla loppukäyttäjän kannalta paremmin.

 

  1. Sonera Viihde videovuokraamo on nykyisellään täysin sekava. Uutuuksia saa etsiä kissojen ja koirien kanssa. Tehkää yksi uusi kategoria, jossa on listattuna uusimmat vuokrattavat elokuvat.
  2. HBO -tilaus. Tehkää uusi kategoria, jossa on listattuna sarjojen uusimmat päivitykset kronologisessa järjestyksessä. Nyt on sangen työlästä selata 100+ sarjaa läpi ja katsoa missä olisi jotain uutta.

Pieniä muutoksia, suuria vaikutuksia asiakaskokemukseen.


4 kommenttia

@Borgia123 Kiitos hyvistä ehdotuksista! Pistin samantien tuotepäällikölle menemään nämä :smileyhappy:

Kiitos MiaSL,

 

Sonera Viihteen nettipalvelussa on mielestäni toimiva juttu tältä osalta, mutta digiboxin kautta käyttökokemus on kankea.

Toivoisin vaan HTML5 tukea, itse en käytä ollenkaan Viihdettä koska se vaatii Silverlightin ja sitä en asenna koskaan koneelleni.

Tottapa tuo. Silverlight ja Mac on ainakin tosi huono yhdistelmä, esim. Firefoxissa ko. plugin ei ensimmäisellä yrityksellä koskaan käynnisty, vaan koko selain jumittaa noin minuutiksi, sitten tulee crash report ja sen jälkeen vasta pääsee kirjautumaan Sonera Viihteeseen normaalisti. Pluginin asetuksissa on "käynnistä aina", mutta silti tuo jumi tapahtuu joka kerta kun kirjautuu.

Vastaa