Kirjautuminen digiboksiin

  • 1 July 2016
  • 1 kommentti
  • 2 katselukertaa

Tilasin jokunen päivä sitten Viihteen netillä. Tänään tuli sitten laitteet ja laitoin Viihteen palvelut käyttöön selaimeen ja puhelimeen, eli loin siis tunnuksen Sonera Viihteen sivuille. Ongelmia tuli, kun digiboksilla yritin ottaa tunnusta käyttöön. Käyttäjätunnuksen sinne saa laitettua, mutta salasana-kohta ei hyväksy kirjaimia, joten en aiemmin asettamaani salasanaa saa laitettua. 

Omilta sivuilta en myöskään löytänyt mitään numeromuotoista salasanaa, minkä siihen saisin laitettua ja palvelut toimimaan.


1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei Mysticiza ja tervetuloa Klaaniin!


 


Sonera Viihteen aktivointi


Kun digiboksin ohjelmisto on asentunut, ruudulle ilmestyy käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttöä varten valikko. Sonera Viihde aktivoidaan kaukosäätimellä. Käyttäjätunnuksen ja salasanan olet saanut Soneralta kahdessa eri viestissä. Tämä on ainoa kerta kun sinun tarvitsee syöttää palveluun käyttäjätunnus ja salasana. Tunnukset on hyvä laittaa talteen mahdollista uudelleen asennusta varten. Mikäli syötit virheellisen numeron, voit palata taaksepäin kaukosäätimen navigointinäppäimillä.


 


Eli jos et ole saanut käyttäjätunnusta ja salasanaa (numeroina molemmat) viesteinä Soneralta, niin ota yhteys asiakaspalveluun https://www.sonera.fi/asiakastuki/Ota-yhteytta

Vastaa