Kk:n etukanavana ei näy eikä löydy !


Mistä johtuu ja mikä avuksi, kun esim. tämän kk:n etukanavana mainostettua Nelonen maailmaa ei näy eikä löydy koko kanavalistasta. Sama oli edellisenkin etukanavan kanssa.
Jos valitsen kanavan 134 niin laitteesta tulee kanava nro 111 eli Viasat explorer. Alkaa kyllästyttämään tällaiset näkymättömät edut...ja tämä vaikuttaa kummasti tilauksen jatkamisen harkintaan, varsinkin kun tällekin alueelle ovat kohtapuoliin tuomassa valokuituverkkoa.. Pyydän vastausta sähköpostiini, kun tänne klaaniin on niin työlästä päästä.

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
Moro SeppoKotiTv ja tervetuloa Klaaniin :)

Itse kokeilisin digiboxin resetointia, että auttaisiko se asiaan.

Tiedoksi että kun joku vastaa tähän ketjuun niin siitä tulee sulle sähköpostiin ilmoitus jos olet sen ruksinut ketjua aloittaessasi. Muutoin täältä ei tule sinulle sähköpostia.

Kerrothan auttoiko resetointi asiaan? 🙂
Resetoin laitteen parikin kertaa, eilen ja tänään vielä uudestaan...ei vaikutusta kanavanäkymiin. Tällaisista näkymättömistä etukanavista pitäisi saada jotain hyvitystä, koska viimeisten kuukausien etukanavista ei ole voinut katsoa kertaakaan !

Jos bonuskanava ei edelleenkään yrityksistä huolimatta näy, niin melkeinpä voisit olla meidän vikapalveluun yhteyksissä.  Tämä hoituu esimerkiksi Omien Sivujen palvelupyynnöllä tai soittamalla.

Vastaa