Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Kalkkaro1970
Uusi jäsen
  • 1 custom-general.kudos
  • 4 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Kokemuksia VIP5305-boksista

Moi,

 

Sain tuon uuden boksin ja ainakin omasta mielestäni on otettu takapakkia. HD-äänet ovat hävinneet taivaan tuuliin ja tuo tallennusten kelaus vaati ainakin itseltä totuttelua. Jatka mihin jäätiin ei toimi.

Tuota langatonta yhteyttä reitittimeen en edes yrittänyt kokeilla, sillä on sen verran huonot muistot tuon aikaisemman boksin kanssa.

 

Asiasta neljänteen. Mulla on ollut tähän asti lankaliittymä, se pistettiin nyt alas ja nyt Huawei 4G-reititin. "Nopeus on noin 20Mb/s. Lähin Tukiasema on noin 1,5 km päässä, ja maston juuressa saan luurilla noin 80Mb/s. Joku on varmaan viritellyt ulkoisen 4G-antennin. Hyvä ehdotuksia otetaan kiitollisena vastaan.

 

Jaska

2 vastausta
HenriLie
Telialainen
Telialainen
  • 118 custom-general.kudos
  • 621 custom-general.replies
  • 61 custom-general.solutions

Hei @Kalkkaro1970 

 

Boksillamme on käytössä Stereo- ja Dolby Digital -ääniasetukset. HD-ääni valintaa ei ole ollut käytössä meidän bokseilla. Jos tarkoitat HD-kanavia, niin ne eivät ole käytössä,kun palvelun yhteys on muuttunut Telian kiinteästä kaistasta mobiiliyhteydeksi. Sama koskee "jatka mihin jäin" -toiminnetta. Ero on siis Telia TV digiboksi laajakaistalla ja Telia TV digiboksilla (sinun nykyinen) välillä.

 

Huaweihin saatavista lisäantenneista toivottavasti on kokemuksia täällä yhteisössä jollakulla, allekirjoittanut ei ole niiden kanssa ollut tekemisessä. Meidän kaupasta löytyy yksi vaihtoeto.

Tekniikasta aina mielenkiinnolla keskusteleva. Päivitän myös meidän asiakastukisivustoa osana asiantuntijatiimiämme. Kerrothan tarvittaessa palautetta sivuston ohjeista.
Kalkkaro1970
Uusi jäsen
  • 1 custom-general.kudos
  • 4 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Moi,

 

Ahaa, voisitko kertoa, mitä muuta eroa noissa "Telia TV digiboksi laajakaistalla"

ja "Telia TV digiboksilla" on? Itse siis olen havainnut että DD-ääni lähti huitsin nevadaan, Netflix ja Mixpaketit samaan paikkaan ja nuo kelausominaisuudet. Kyllä mulla kuitenkin 1920 x 1080p -HD-kuva vielä on. En ole löytänyt mitään muuta eroa noitten VIP5305 ja VIP4305 välillä, kun tuo UHD-tarkkuus, joka ei siis toimi tuolla "Telia TV digiboksilla"? Ja kaikki samaan hintaan? Niin ja unohtui, että Neonenkin pyyhittiin pois muonavahvuudesta. Ja sen päälle ei minkäänlaista tukea Linuxille. Eli minun kohdalla palautitte minut vuoteen 2017...

 

Taidanpa siirtä äänioikeuteni jaloille. Onko mitään vaihtoehtoa DNAlle ja Elisalle? DNA hallinnoi siis T2-verkkoa, mutta eihän se mitään takaa.

 

90-luvun alussa, kun ostin ensimmäiset HI-FI-videot ja Dolpy Pro Logig -vahvistimen ja sain ensimmäistä kertaa edes jonkinlaista ääntä NICAMin kautta telkkarista. Tekniikan Maailmassakin oli juttu "Kuvan ja äänen liitto". Mitä näiden kolmenkymmenen vuoden aikana on tapahtunut? No kuvan suhteen aika paljonkin, äänen suhteen ei yhtään mitään. Voisi sanoa, että epäpyhäliitto vai avioero? Mutta valtavirralle riittää nykyinen ääni, kunhan kuva on UHDeetä 2160p tarkkuudella (vaikka silmiltä kyllä loppuu resussit).

 

Jaska