Kotiviihde verkkotallennus ongelma "Emmerdale" ohjelmassa

  • 24 March 2015
  • 7 kommenttia
  • 9 katselukertaa

Tällainen tallennusongelma, johon itse keksitty ratkaisukin löytyy.

Eli päivittäin tulee Emmerdalen jaksoja kaksi peräkkäin 18:00-18:30 ja 18:30-19:00. Kun laittaa verkkotallennukseen ajastuksen ensinmmäisen jakson, niin se tallentaan sen 18:00-18:40. Toinen jakso lähteekin jostain syystä tallentumaan vasta ensimmäisen jakson tallennuksen jälkeen, joten pitää siis katsoa ja kelata tämä ekan jakson tallennus ja katsoa siitä ensimmäisestä tallennuksesta se toisen alku loppuun asti.

Toinen jakso ei siis tallennuksessa alakaan 18:30, vaan keskeltä sitä.

 

Kiertokeinoksi olen kehittänyt sen, että vaihtaakin tallennuksen järjestykset. Eli ensimmäisenä laittaa tallennukseen jakson 2 ja sitten vasta ensimmäisen. Silloin se toka jaksokin aloittaa nauhoituksen ihan alusta asti.

 

Kummallinen juttu, mutta näillä mennään...


7 kommenttia

Kummallinen voi kyllä olla oikea sana tähän tilanteeseen 🙂 Ensimmäisenä mieleeni tulee, että teetkö tallennusta digiboksin kovalevylle? Kovalevylle tallentaessa pitäisi olla mahdollista pidentää tallennetta ajallisesti, joten voisiko tuosta nyt olla kyse? Tämä voisi selittää sen, että boksi ajastaisi seuraavan tallennuksen alkamaan vasta pidennetyn tallennuksen jälkeen. Kerrohan jos keksit tästä vielä jotain lisätietoa niin ihmetellään lisää!

En voi tehdä kotiviihde boxille tallennusta, kun tässä ei ole sitä (paikka kyllä löytyy) kovalevyä kii. Eli tallennus menee verkkotallennukseen. Boksi on Motorola VIP1853.

Siinä tapauksessa heitot todennäköisesti johtuisivat ohjelmatiedon ja toteutuvan lähetysajan erosta. Ajastin tämän päivän jaksot testiksi aikajärjestyksessä niin katsotaan miten käy.

@KalleHaMites nauhoitukset sujuivat? Menikö niin kuin kuvasin asiaa? Tosin viimekertaisen päivityksen jälkeen en ole tätä enää testaillut, vaan automatic tehty näin nuo nauhoitukset. Eli jos siis olisikin korjattu vika jo?

Hyvinhän ne näyttivät nyt sujuneen. Toinen jakso alkaa siitä mistä pitääkin ja on kokonaisuudessaan tallentunut. Ensimmäiseen tallenteeseen on toista jaksoa hieman tullut, koska verkkoon tallentaessa ohjelman perään lisätään aina automaattisesti 10 minuuttia.

Täytyypäs testaa ensi viikon nauhoituksilla (tämän viikon nauhoitukset jo laitettuna).

Hei, tämähän toimii nyt niin kuin pitääkin :)

Eli varmaankin on asiaan auttanut jokin päivitys, jonka jälkeen ei ole tätä meillä testattu, vaan menty vanhalla tyylillä. Nyt jaksot on tallentuneet oikein, eikä ole ongelmaa nauhoitusjärjestyksellä.

Kiitos!

Vastaa