Kovalevy digiboxiin


Moikka

 

Joko löytyy Kovalevy uudempaan Arris VIP 4302 digiboxiin?


17 kommenttia

Ensi viikolla olisi tulossa tilattavaksi, eli ei pitkään jouda enää odotella. :) 

Onko varma homma? Vielä toissapäivänä ei nimittäin tiennyt kukaan yhtään mitään, että milloin sen kovalevyn voisi tilata. 🙂 Oon varmaan kolme kertaa tässä kuukauden sisällä kysynyt asiaa.

Minulle luvattiin, että kiintolevy lähetettäisiin minulle huhtikuun aikana, kun tilasin tuon uuden digiboksin. Eipä tullut, odottelen sitä yhä.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@panuutin kirjoitti:

Onko varma homma? Vielä toissapäivänä ei nimittäin tiennyt kukaan yhtään mitään, että milloin sen kovalevyn voisi tilata. 🙂 Oon varmaan kolme kertaa tässä kuukauden sisällä kysynyt asiaa.




On varma tieto, näin itsekin sen viestin jossa tuotepäällikkö näin kertoo :)

Toivotaan, ettette hinnoittele kovalevyjä kovin korkealle tasolle 🙂 Neljän teran USB 3.0-levyjä saa nykyään jo kaupasta 150 eurolla eli sen huomaa mikäli hinta on laitettu keinotekoisen korkealle, vaikka toki laatuerot levyissä ja komponenteissa tuovat hintoihin aikamoista vaihtelevuutta.

Nyt on Arris ja kovalevy käytössä. Näyttäisi olevan pieni softabugi. Kun ajansiirrossa painaa "kelausnappia" oikealle, kuva juoksee nopeammin, mutta kun painaa uudelleen, palaa kuva normaaliin nopeuteen ja yleensä siihen kohtaan, missä "kelaamisen" aloitti. Vanhalla boksilla useammalla painalluksella sai hypittyä minuutteja eteenpäin.

Asialle pitäisi kyllä tehdä jotain, on aavistuksen ärsyttävää odotella vaikka vartin erätauon yli "kelaamista" pari minuuttia.

Eipä pystynyt enää muokkaamaan viestiä...

Mutta nyt se sitten toimiikin hienosti ja siirtyminen molempiin suuntiin toimii ongelmitta. :D

Näyttää toimivan kuitenkin vähän miten sattuu...

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Voisitko @panuutin kerätä mahdollisia fiboja ja ilmoitella meille. Katsotaan sitten kuinka nuo on korjattavissa.

Ohjelmapäivitys näyttää olevan tänään saatavilla, mutta en ole sitä vielä tehnyt.

 

-Digiboksin nopeus ei ole juuri kummempi kuin vanhassa. Ohjelmaopas tahmaa edelleen, kun siirtyy sivulta toiselle joko aika- tai kanavasuunnassa. Boottaa nopeasti, mutta se nyt ei hirveästi lämmitä.

-Aiemmassa boksissa näkyi toinen ledi, jos boksi tallentaa jotain. Tässä ei näe mistään, että tallennus on käynnissä.

-SATUNNAINEN: Tallennetussa ohjelmassa tekee joskus sitä, että jos olet katsonut vaikka 10 min ja tulee mainoskatko, eteenpäin siirtymisessä saattaa joskus tulla hyppäys taaksepäin minuuttitolkulla. Voi olla, että hyppäyksessa joudutaan edelliseen pause-kohtaan.

-SATUNNAINEN: Ajansiirrossa tapahtuu noita aiemmin mainittuja sekoiluja.

Yhteenvetona voisi sanoa, että eipä tämä nyt kummoinen päivitys ollut vanhaan boksiin verrattuna. Rahaakin meni 60 e aika turhaan. Tämä boksi ei tarjoa yhtään mitään uutta. Toivoin mielessäni, että tämä olisi edes tarjonnut mahdollisuuden katsoa toista kanavaa, kun toista tallennetaan. Tosin 16M ei taida siihen leikkiin riittää, ainakaan HD:nä.

Tänään oli formulat menossa 30:nnellä kierroksella, kun laitoin joksikin aikaa ajansiirrolle. Sen jälkeen ajattelin siirtyä hieman eteenpäin, mutta boksi päätti hypätä 2:selle kierrokselle. Siinä oli sitten mukava katsoa nopeutettuna vajaa 30 kierrosta uudelleen.

Alkaa pikku hiljaa mennä hermot tällaiseen. Kelpaa maksaa 60 e seuraavassa laskussa tällaisesta p*skasta...

Kunniamerkki +14

Kuinka ison kovalevyn Arris vip4302:n Telialta saa?

Olitko @panuutin testannut palauttaa tehdasasetukset tuohon digiboxille? Sitä kannattaa kokeilla jos et jo ollut. Noista vioista kannattaa laittaa häiriöilmoitusta verkonhallintaan niin voivat tutkia ja tieten korjata kuntoon. Eihän ne tieten noin saisi hyppiä miten sattuu.

 

@tilastoTuohon uuteen digiboxiin saa 500Gt kovalevyn.

@JuhaHyv: mitenhän tuo resetoidaan? En löytänyt mistään tietoa, mutta pidin virtanappia pohjassa ja laitoin virtajohdon kiinni. Sen jälkeen pidin niin kauan pohjassa, että punainen valo syttyi. Latasi uuden softan, päivitti ja käynnistyi. Ei kysynyt palvelutunnuksia ja kaikki asetukset olivat ennallaan.

Heippa @panuutin!

 

Ohjeet digiboksin resetoimiseen löytyy täältä ja rullailemalla alimpaan otsikkoon.

@TomiPi: eipä auttanut resetointi. Eteenpäin siirtyminen sekoilee myös tallenteissa.

@panuutin

 

Kannattaa ehdottomasti olla tämän tiimoilta nyt sitten yhteydessä Häiriöpuoleemme, jotta voivat lähteä selvittämään mistä moinen vika voisi johtua. Onnistuu joko Chatin kautta netissä (telia.fi/kirjaudu), taikka soittelemalla asiakaspalveluun 020 690 400 (avoinna ark. 8-18, la 9-1630)

Vastaa