La-liga 2015-2016


näkyykö elokuussa alkavat la-liga pelit viasat-sport tai mtv-sport kanavilta ???


8 kommenttia

Ei oo tainnu vahvistua tämä vielä, viime viikolla saatiin tieto, ettei La Ligan osalta oo kautta vielä vahvistettu, enkä löytänyt infoa että tähän olisi vielä tullut muutosta. :)

Turha haave nähdä muuta kuin Valioliigaa maikkarin paketin kautta. Aikanaan näkyi kylläkin La Liga, Serie A, Allsvenskan, siis Sieniliigan lisäksi, cup-matseista en osaa sanoa. FA Cup kyllä suuresti kiinnostaisi ottaen huomioon ettei edes Valioliigaa näytetä läheskään joka viikonloppu (maaottelutauot, cup-tauot, muut tauot ja tietty kesät) joten valikoima jää jalkapallon osalta erittäin suppeaksi tänä(kin) kautena..

Viasat on hankkinut Espanjan liigan, Italian Serie A:n ja Ranskan Ligue 1:n pohjoismaiden tv-oikeudet. Espanjan La Liga ja Serie A alkavat näkyä yhtiön kanavilla jo tulevana viikonloppuna, Ranskan liiga ensi kauden alusta.

Pitääkö tämä La Liga tieto paikkansa? En ainakaan löytänyt mistään varmistusta. Huhupuheita taitaa olla...

Olisiko Soneran edustajilla tietoa tästä?

itse en näitä seuraa, mutta eikös se tuolla sivulla lue. https://www.viasat.fi/laliga-ja-seriea?gclid=COnuv-3_wcgCFQPecgodubEH-g

Erittäin mielenkiintoista tietoa..

 

Siellähän lukee tämän lisäksi, että Valioliigan lähetysoikeudet siirtyvät Viasatille ensi syksystä alkaen. Maikkarin paketin kautta ei siis ollenkaan palloa vuoden kuluttua? Tämän myötä on alettava vakavasti harkitsemaan rahojensa siirtoa muualle, näkyyhän Viasatilla ensi kaudella nämä:

 

Viasatin ja Viaplayn jalkapallo-oikeudet Suomessa:
UEFA Champions League 2015 - 2018
Englannin Valioliiga 2016 - 2019
Espanjan La Liga 2015-2018
Italian Serie A 2015-2018
Ranskan Ligue 1 2016-2018
FA Cup, Capital One Cup ja DFB Pokal -2018

 

Laittavat vielä cupitkin kaupan päälle ja miettivät tosissaan kokonaisen jalkapallopaketin toteuttamista, maukasta settiä. Heillä on ilmiselvästi herätty ja ryhdytty toteuttaan katsojien toiveita, nähtäväksi jää reagoiko Maikkari tähän mitenkään.

Kunniamerkki +5

Köyhtyvä MTV3 lopettaa/menettää Valioliigan tämän kauden jälkeen ViaSatille, ja La Liigan ja Mestareiden liigan jo menetti. Keväällä kun Valioliiga loppuu, lähtee minulta myös MTV3Total paketti, sillä kanavalle ei jää enää mitään muuta kuin Ravit, Formula-1. Harmi että 25 vuotta Formuloita seuranneena se jää nyt minulta eka kertaa televisiosta näkemättä, ellei tuon köyhtyneen Total paketin hinta tipu puoleen nykyisestä.

Sonera Viihde- palvelun käyttöä en ole lopettamassa, mutta tilaamiani kanavapaketteja kyllä. MTV Total, joka on varsinainen vitsi nykyisin ja vielä huono sellainen, ei ole mielestäni läheskään 29,95 €/kk arvoinen, tilaus muuttuukin tammikuun alussa Viasat Kultaan. Sama hinta ja huomattavasti parempi tarjonta :)

Vastaa