Leffasuositukset


Tuli viikonloppuna vuokrattua Sonera Viihteen videovuokraamosta Foxcatcher ja olipahan kova leffa! Kertakaikkisen loistavat roolisuoritukset niin Steve Carellilta kuin myös Mark Ruffalolta painimaailmaan sijoittuvassa draamassa.

 

Big Hero 6 kannattaa myös tsekata. Itselle leffa oli hieman kaksijakoinen kokemus, alku kun oli parasta Pixaria aikoihin ja loppu taas enemmän tai vähemmän keskinkertainen. Kannattaa kuitenkin katsoa, saa ainakin alkupuolelta hyvät naurut ja onhan leffa kaikinpuolin aika vilpitön tekele.

 

Vielä (tai siis vieläkin!) olisi Jake Gyllenhaalin Nightcrawler näkemättä. Kuulemani mukaan leffassa on samanlaista fiilistä kuin Ryan Goslingin Drive -leffassa, joka on ehkä koko 2000-luvun cooleimpia toimintadraamoja. Pakkohan tämäkin on siis nähdä.

 

Onkos jengillä mitään muita leffasuosituksia antaa?

 


2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Itse odotan kieli pitkällä tätä uutta Mars-leffaa Yksin Marsissa, monestakin syystä; harrastan tähtitiedettä joten kaikki tieteeseen löyhästikään viittaavat leffat ja ohjelmat kiinnostaa + Mars on nyt ajankohtainen kun sieltä on löydetty nestemäistä vettä ja muutenkin Mars on ajankohtainen koska sinne suunnitellaan ensimmäistä miehitettyä lentoa :)


 


En pääse katsomaan sitä leffateatteriin joten odotan että se tulee Sonera Viihteeseen vuokrattavaksi. Toivottavasti sieltä tulisi 3D-versio, meillä on 60" 3D-plasma mistä väijyä leffoja.


 


Gravitya suosittelen kyllä kaikille, jos tiede kiinnostaa vähääkään. Leffassa konkretisoidaan hienosti painovoimaa hyvässä ja pahassa, tosin leffassa on jotain juttuja jotka eivät noudata fysiikan lakeja täysin mutta leffa on sellaista audiovisuaalista tykistä että ei haittaa 🙂 Meillä on tämä leffa 3D-versiona mutta vähän petyin leffaan siinä mielessä että 3D:n mahdollisuuksia olisi voinut hyödyntää enemmänkin.

Itsellä nykyään vähän sama heikkous. En varsinaisesti tähtitiedettä harrasta, mutta kaikki avaruuteen sijoittuvat leffat kiinnostavat todella paljon. Omalla kohdalla tuo Christopher Nolanin Interstellar oli aikamoinen mind blower ja odotan kyllä itsekin Yksin Marsissa -leffan näkemistä kuin kuuta nousevaa, varsinkin kun vaikuttaa olevan aika asiansa osaava tekijätiimi leffan takana.

 

Olihan tuo Gravitykin kova, itselle sellainen neljän tähden leffa. Jotain pientä jäi puuttumaan, tai ehkä odotukset olivat vain kaiken hehkutuksen takia ylisuuret.

 

Siitä tulikin mieleeni, että on hienoa tämä meksikolaisten leffaohjaajien Hollywood-marssi, jos näin voi sanoa. Ensin Alfonso Cuaron Gravitylla ja viimeisimpänä Alejandro González Iñárritu Birdman -leffallaan, joka oli kertakaikkisen loistava. Hieno comeback myös pääosan esittäjä Michael Keatonilta ja sopivaa itseironiaa koko leffa oikeastaan ajatellen hänen omaa mennyttä Batman -uraansa. Suosittelen!

Vastaa