MTV Sport -kanavien ohjelmakirjastossa ongelmia

  • 19 April 2015
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Iltatyöläisenä ostin jääkiekon MM-kisoja varten Sport-paketin teiltä, eli ohjelmakirjasto tulee olemaan kovassa käytössä. Nyt on kuitenkin tullut huomattua kun ohjelmia on yrittänyt alkaa katsomaan alusta lähetyksen ollessa jo alkanut, tai kokonaan jälkikäteen ohjelmakirjastosta, niin pyöreästi arvioituna 2/3 homma ei toimi. Eikä ole edes liioiteltu luku omalla kohdalla.

Tuoreista esimerkeistä kokeilin eilen Manchester United vs. Chelsea tallennetta Sport 1:ltä katsella kymmenen aikaan illalla. Tutusti herjasi virhekoodia 613 ja kehotti kokeilemaan hetken kuluttua uudelleen. Onneksi pelin uusinta oli menossa Sport 2 -kanavalta ja sen tallenteen kanssa ei ollut ongelmaa, vaan sain alkaa katsomaan alusta peliä. Nyt kun on nukuttu yön yli, niin myös tuo Sport 1:sen pelitallenne toimii. Mitä nyt vain se alkaa 44. peliminuutilta!

Lauantainen Suomi vs. Venäjä -harjoituspeli olisi ollut kiva tässä aamusella tiirailla, mutta siellä on usea eri tallenne pelistä ihmeellisesti järjesteltynä (kuva liitteenä) ja yksikään ei toimi. Tai Sport 2:sen listan ylimpänä oleva matsin tallenne toimii, mutta se alkaa tosi kivasti siitä kun ekaa erää on jäljellä 4 minuuttia!

Muita ylläolevan matsin tallenteita kun yrittää käyntiin, niin herjaa tuttua "Palvelu ei ole juuri nyt käytettävissä. Ole hyvä ja yritä hetken kuluttua uudelleen. Virhekoodi: 613." Paitsi Sport 2:sen ohjelmakirjastossa toiseksi ylin ko. matsin tallenne herjaa videopalvelinvirhettä. Varmaan osa noista on torstaisen kohtaamisenkin tallenteita kun ei noista merkkauksista aina ota ihan selvää, mutta ei niistäkään sitten toimi kuin yksi. Siinä on tosin sentään koko peli nähtävillä.

MM-kisoihin mennessä olisi mukava saada homma kuntoon, koska tarkoitus olisi entusiastina (=masokistina) kaikki pelit koittaa katsella. Ja näistä livenä hyvin vähän, eli lähes kokonaan ohjelmakirjaston armoilla tulisi oltua.


1 kommentti

Hei Cactus_Jack ja tervetuloa klaaniin!

Oletko kokeillut auttaako nuiden virhekoodien osalta digiboksin ohjelmiston poisto? Ohjeet toimenpiteeseen löytyy meidän Sonera Ohjeet&vinkit sivultamme. Ohjelmakirjastojen tallenteissa voi olla tällä hetkellä osittain ongelmia juuri tuon keston / aloitusajan suhteen mutta tämä ongelma on meillä tiedossa ja tutkinnassa parasta aikaa. Löydät asiasta tietoa myös meidän Vika- ja häiriötiedotteistamme.

Toivon todellakin että tämä ongelma olisi jääkiekon MM-kisoihin mennessä korjattu niin matsit saa seurata varmasti silloin kun itse haluaa. Toivoisin kuitenkin että ilmoittaisit meille ongelmistasi uudestaan, jos ylemmästä ohjeesta ei ole apua tilanteeseen. Vikailmoituksen voi jättää joko soittamalla tai suoraan omien sivujen kautta kirjautumalla.

Vastaa