Määräaikainen sopimus lopetus

  • 26 April 2017
  • 5 kommenttia
  • 37 katselukertaa

Mistä Omilta sivulta löytyy kohta josta voi lopettaa Viasat Viihde-paketin määräaikaisen sopimuksen. Sopimus loppuu 14.5.2017. Käytössä olevat palvelut-kohdassa Muokkaa linkistä ei sitä löytynyt. Vain lisätilauksen tekeminen. Spotifyn peruutuksen sai tehtyä tämän kautta. Ohjeissa oli että lopetuksen voi tehdä joko kirjautumalla ja soittamalla.


5 kommenttia

Moikka!

Jos ei tämä sen "muokkaa" - linkin kautta onnistu, niin silloin vaatii tosiaan asiakaspalvelun kontaktin. Kirjauduttuasi sisään telia.fi -sivulle, saat napattua yhteyden chatin kautta asiakaspalveluun, joten ihan sitä kautta saat asian hoidettua!

Moi,

Juu sama tuli huomattua. Olipa pettymys tämä muutos. Tehty vaikeammaksi irtisanominen, joten eipä tule enää tähän talouteen Viihteitä.

Kunniamerkki +14

Voit myös lähettää irtisanomisen yhteydenottolomakkeella, ei tarvitse odotella chattiaspaa. Vastausaika voi olla pari päivää, joten kiiretilanteissa sitten chatti.

No kun ei onnistu ylipäätään mitään kautta viestin lähetys asiakaspalveluun? Ottakaa oppia Elisasta jossa pystyy omilta sivuilta lähettämään viestiä asiakaspalveluun.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei @juhaola!


 


Tämän yhteydenottopyynnön kautta kyllä onnistuu viestin lähetys asiakaspalveluun:


https://www.telia.fi/asiakastuki/lomakkeet/yhteydenottopyynto

Vastaa