Maksuttomien HD-kanavien verkkotallennus


  • Anonymous
  • 0 kommenttia
Onko tulossa/suunnitteilla?

14 kommenttia

Hei KooKoo!

HD-kanavien verkkotallennusta on aiemminkin toivottu, mutta asian suhteen ei ole päätöksiä tehty suuntaan eikä toiseen. Toivotaan, että ominaisuus saataisiin jossain vaiheessa tarjolle!
Jossain vaiheessa?
tällä vuosisadalla?
mikä siinä kiikastaa?
Hei Veijari,

Tällä hetkellä kanavia ei voida lisätä verkkotallennuksen piiriin. Tämän osalta ei siis tarkempaa aikatauluakaan ole kertoa. Tiedoitamme asiasta kyllä erikseen kun tilanne muuttuu.
Miksi ei voida?
Varmaan siksi että Sonera joutuis investoimaan palvelimiin koska HD-tallennus luonnollisesti vaatii lisää tilaa SD-laatuun verrattuna, eli kustannuskysymys
Niinpä niin
Minua ärsyttää nuo Soneran ympäripyöreät vastaukset ehkä toivottavasti tulevaisuudessa...
Sen verran pitäisi tuon kokoisella firmalla kuin sonera olla munaa vastata kysymyksiin rehellisesti niinkuin asia on
Hei Veijari ja Skipalong,

HD-tallennusten mahdollistamiseen liittyy paljon erinäisiä syitä joista osa on teknisiä ja osa puhtaasti sopimusoikeudellisia syitä. Näistä asioista keskusteleminen ja päättäminen vie aikaa joten malttia asian suhteen. Joskus voi olla ettei yhteisymmärrykseen kanavapalvelun tuottajan ja meidän välillä päästä tai sen teknisessä toteutuksessa voi tulla ongelmia. Tällöin asiat tietysti ikävästi lykkääntyy.

Itsekkin odotan HD-kanavien tallennusmahdollisuutta mutta sitä tietoa milloin se mahdollisesti tulee, en valitettavasti saa selville. Tottakai ilmoitamme asiasta kun tilanne muuttuu.
Antti- kirjoitti:
Hei Veijari ja Skipalong,

Näistä asioista keskusteleminen ja päättäminen vie aikaa joten malttia asian suhteen.



vuoden, kymmenen vuotta, kauemmin ?
Elisa Viihteessä on voinu jo hyvän tovin tallentaa hd kanavia...

@koisjo_87 Totta, näissä on jonkin verran eroja. Meillähän kovalevylliselle boxille voi HD-lähetysten lisäksi  tallennella maksukanavia, Elisalla tämä ei taida onnistua. Palveluita voi, ja kannattaakin, aina vertailla, jotta tulee hankkineeksi sen mikä itselle kaikkein parhaiten sopii.

Koska HD kanavat siirtyvät myös verkkotallennus piiriin? Pikkaisen on asian kanssa kestänyt. Uudessa digiboksissa ei ole kovalevy tallennusta edes. 

onko tulossa jotain tietoa!?

Moi @rouvitu! Asiaa pohditaan, mutta toistaiseksi ei ole varmaa tietoa tällaisen toteuttamisesta. Kovalevytallennus on kuitenkin tulossa uuteen boksiin lähiaikoina.

Just tilasin Sonera viihteen ja siihen etätallennuksen. Joka HD-kanava ilmoittaa, että tallennus ei onnistu. Suomi siirtyy vihdoinkin kokonaan HD-aikaan 2020. Onnistuuko tallennus Soneralla silloinkaan?

Vastaa