Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66724
Kirjoituksia 180120

Milloin Tallennuspalveluun jatkuvat tallennukset digiboksille ja sovellukseen?Milloin Tallennuspalveluun jatkuvat tallennukset digiboksille ja sovellukseen?

jarkko35
Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 498 kpl

Milloin Tallennuspalveluun jatkuvat tallennukset digiboksille ja sovellukseen?

1/2

Kilpailijoiden tv- palveluissa voi ajastaa jatkuvia tallennuksia sarjoille suoraan digiboksilta sekä sovelluksen kautta. Milloin Telia päivittää tallennuspalvelunsa tähän päivään ja tuo jatkuvien tallennuksien ohjelmoinnin suoraan digiboksin ohjelmaoppaan sekä sovelluksen kautta tehtäväksi? Tätä on odotettu vuosia, mutta mitään ei tapahdu. Kyse ei ole rakettitieteestä, joten en ymmärrä miksi tätä ei saada aikaiseksi. Ilmeisesti ei ole haluja kehittää palvelua. Surullista!

Vastaa
1 vastaus

HannaMarikaL
Moderaattori
Viestejä 297 kpl

2/2
Kiitos palautteestasi, nämä ovat erityisen tärkeitä meille. Ymmärrän, että tilanne tuntuu kurjalta, kun ohjelmia ei saa suoraan tallennettua digiboksin kautta. Tällä hetkellä tilanne kuitenkin on niin, että jatkuvia tallennuksia on mahdollista tehdä telia.fi -sivustolla ja se onnistuu, kun käytössä on Telia TV digiboksi Telian laajakaistalla. Jatkuvan tallennuksen saamisesta digiboksille suoraan sekä muille alustoille on viety eteenpäin kehitykseen ja asia on kehitysporukan tiedossa. Tässä kohtaa ei kuitenkaan ole antaa aikataulua sen suhteen, milloin toiminne saadaan laajennettua suoraan digiboksille ja sovellukselle.
Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.