Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62778
Kirjoituksia 171665

Mix M ja Mix S pakettiHighlighted
Vakiokalustoa
Rekisteröitynyt: ‎02-04-2015
Kirjoituksia: 83
1/2

Mix M ja Mix S paketti

Miksi ei ole mahdollista saada kyseisiä kanavia ja paketteja AIPTV palveluun vieläkään? Uusia kanavia on lupailtu jo pitkän aikaa ja edes nelosen kanavia ei ole saatu. Miten netflix ja areena palvelut tähän uuteen arris boksiin??

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎29-01-2015
Kirjoituksia: 355
Kirjautuneena
2/2

Vs: Mix M ja Mix S paketti

Neuvottelut Nelosen kanavien tuonnista peruskanavien joukkoon kaikilla yhteyksillä toimivalle digiboksille ovat tällä hetkellä tauolla. Asiaan palataan myöhemmin uudestaan ja toivottavasti löytyy molempia osapuolia miellyttävä ratkaisu tilanteeseen.

MIX-paketteihin ei ole tällä hetkellä tiedotettavissa uusia kanavia. Valitettavasti niistä on ajan myötä kanavia poistunut ja osittain johtuen kanavayhtiöiden päätöksistä lopettaa joidenkien kanavien lähetykset kokonaan. Jos tilanne nitkahtaa kanavavalikoiman osalta toiseen suuntaan, ilmoitellaan siitä toki heti!

Netflixin kanssa neuvotellaan parhaillaan uudelle boksille sovelluksesta ja Ylen kanssa käydään myös Areenasta selvittelyä, joka olisi tulossa jollain aikataululla myös digiboksille. Tarkempia aikatauluja ei ole valitettavasti antaa. Kannattaa vilkaista myös tämä kirjoitus, jossa on asiantuntijoidemme vastauksia myös näihin aiheisiin liittyen.