Nelonen ei näy millään laitteella

  • 23 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 3 katselukertaa

Hei. En saa neloskanavaa (siis mitään Nelosen tuottamaa kanavaa) näkyville Soneran mobiiliviihteessä. En iPhonella, enkä android-tabletilla. Edes nelosen ilmaiskanava ei näy kanavalistassa. Missä vika?


3 kommenttia

Näkyykö Nelonen-kanava jos käytät tietokonetta? Tämä helpottaa rajaamaan vian tabletteihin ja puhelimiin. Ja tarkoitatko nyt että sinulla pitäisi näkyä kaksi Nelonen-kanavaa, tarkoitat varmaan Nelonen HD- ja Nelonen-kanavia?

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Sonera Netissä ja mobiilissa palvelussa ei ole ollenkaan Nelosen kanavia. Odotan itsekkin että Nelosen kanavapaketteja tulisi pian Sonera Viihde netissä mobiilissa palveluun, mutta näyttäisi siltä (odotettu jo 6kk) että ei ainakaan lähiaikoina putkaha... Jos matksat tästä palvelusta erikseen, eli sinulla ei ole Sonera Viihdettä netissä ja mobiilissa palvelua, suosittelen ehdottomasti toista palvelua. 

 

Peruskanavat: Yle TV1, Yle TV 2, MTV3, Yle Teema, Yle Fem, Sub, AVA, Music Television, Bloomberg ja National Geographic

Moikka @miikkumari ja tervetuloa Klaaniin! :)


 


@Olkitu antoikin jo vastauksen asiaan, kyse on siis ihan sopimusteknisistä asioista, jolloin Nelosen tai Viasatin kanavat eivät tällä hetkellä ole saatavilla mobiiliviihteeseen.



Tokihan nämä asiat monesti saattavat matkan varrella muuttua suuntaan taikka toiseen. Mitään näiden suhteen ei voida luvata, pidetään siis peukkuja. :)

Vastaa