Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64347
Kirjoituksia 175044

Netflix surkea laatu PS4:llä katsottaessaHighlighted

Netflix surkea laatu PS4:llä katsottaessa

Kommentaattori
Viestejä 24 kpl

Netflix surkea laatu PS4:llä katsottaessa

1/13

Hei. Onko kenelläkään ratkaisua seuravaan ongelmaan: Netfilixin kuvanlaatu on umpisurkea ollut viimeisen pari viikkoa PS4:llä katsottaessa. Tilaukseni on HD-laatu kahdelle laitteelle ja tätä ennen on toiminut moitteetta. Läppärillä ja puhelimella katsottaessa laatu on HD-tasoa joten jokin PS4:llä mättää ja pahasti. Kaikki yhteydet ovat WiFissä.  Olin Netflixiin yhteydessä myös ja nopeustestit ja kaikki oli kunnossa sinne suuntaan. Kaapelin nokassa näyttäisi toimivan normaalisti, katsoin yhden jakson ja oli ok.

 

Testasin PS4:llä myös Yle Areenaa ja Amazon Primeä ja molemmissa laatu oli HD-tasoa joten vika tuskin on wifissä.

0 tykkäystä
12 vastausta
Highlighted

Herrasmies
Herrasmies
Viestejä 2 068 kpl

11/13

Hyvä, että sait ratkaistua ongelmasi oma-aloitteisesti @Nadragh! Toisinaan oikea syy voi jäädä pimentoon Hymiö Onnellinen

 

Minulla ei ole ollut ongelmaa Netflixin kuvanlaadun suhteen PS4-konsolissa. Valitettavasti 5Ghz wifi-verkkoa tukee vain uudemmat Slim- ja Pro-mallit. Netflixissä suosittelen säätämään toiston asetuksia:

https://www.netflix.com/HdToggle

 

Niillä voi myös saada parempaa kuvanlaatua aikaiseksi. Mukavia katseluhetkiä sinne!

Highlighted

Vakiokalustoa
Viestejä 112 kpl

12/13

@Nadraghkirjoitti:

Hei. Anteeksi myöhäinen vastaamiseni, olen ollut kuumeessa. Reititin on mallia Technicolor TG799 ja PS4 on perus. Nyt pari päivää on Netflix toiminut ilman ongelmia (en ole vaihtanut kanavaa enkä löytänyt ps4 wifistä 5Ghz asetusta langattomalle verkolle), en tiedä mistä tämä ihmeparantuminen johtuu vai oliko sitten sarjan (Ghost Wars) jotain ongelmia. Nyt Bates Motellia katsonut 5 jaksoa ja kaikki hyvin näkyneet. Toivottavasti ongelmat on ohi :). Seuraan tilannetta ja palaan asiaan jos ongelmat palaavat. Kiitos avustanne.


Pleikkariin tullut tällä viikolla käyttöjärjestelmäpäivitys, joka voi myös mahdollisesti selittää tämän ongelman katoamisen. Vanhoissa pleikkarimalleissa kun ei ole tuota 5Ghz-taajuutta mahdollista käyttää, niin kaapeli on luotettavampi vaihtoehto jos wifi-yhteys alkaa taas pätkimään.

Highlighted

Kommentaattori
Viestejä 24 kpl

13/13

Niin, voi olla tai sitten ei :D. Tänään toiminut hyvin joten eiköhän tämä ole tältä osin ratkaistu mysteeri ja toivotaan parasta jatkossa :). Kaapelia käyttäisin ilomielin mutta se pitäisi vetää kattoa pitkin koska kani hallitsee lattiatasoa :D. Ei oikein saa mitenkään järkevästi sitä huoneesta toiseen vedettyä niin pitää tytyä wifiin.

Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.