Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64264
Kirjoituksia 174787

Ohjelmatiedot TV-ruudullaHighlighted

Ohjelmatiedot TV-ruudulla

Vakiokalustoa
Viestejä 147 kpl

Ohjelmatiedot TV-ruudulla

1/5

Painamalla kaukosäätimen Info-näppäintä TV:n näyttöön saadaan halutun ohjelman tarkemmat tiedot. Tai - tulisi saada. Jostain oudosta syystä Telia kitsastelee tietojen antamisessa: informaatiolle on varattu ainoastaan 2,5-3 riviä, vaikka ruudulla tilaa olisi runsaasti lisää. Mikäli viesti on pitempi, lause voidaan katkaista vaikka kesken sanaa, ja katsoja jää ihmettelemään. Esim. Mezzo-musiikkikanavalle tila riittää esiintyvän orkesterin ja kapellimestarin nimiin, mutta itse esitettävä kappale jää arvoitukseksi. Sama - mutatis mutandis - useiden muiden kanavien kohdalla. Tiedot on siis haettava netistä jostakin ohjelmaoppaasta. Tilanne on ilmeisesti ollut sama koko Sonera / Telian olemassaolon aikana, ja voi vain päätellä ettei Telian henkilökunta käytä omaa palveluaan, koska korjausta tilanteeseen ei ole milloinkaan edes ehdotettu. Olisikohan mahdollista, että Telia viitsisi palvella asiakkaitaan edes tällä pienellä osa-alueella.

Samalla on syytä myös kerrata Mix M -paketin kanavien niukkuus; samoin aik. puheena ollut Arte-kanavan saksankielinen versio. Vaatiiko em. kanava todellakin sopimuksessaan, että audio on ehdottomasti oltava ranska? Vai onko Telia vain laiska? Jotakin kehitystä voisi odottaa, esim. Elisalla kanavapakettipalvelu vaikuttaa huomattavasti paremmalta.

 

4 vastausta
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 523 kpl

2/5


Siihen pienempään Info-ikkunaan ei tosiaan hirveästi tietoa mahdu mikä aukeaa ruudun alalaitaan ollessasi kanavalla ja klikatessasi Info-nappulaa. Jos klikkaat info-nappulaa uudelleen, niin aukeaa se koko ruudun täyttävä tila ja tekstiäkin näkyvissä hieman enemmän kuin mitä siinä ensin avautuvassa pikkuikkunassa, olitko tämän toiminteen huomannut?

 

Tuosta Arte-kanavasta onkin laiteltu kyselyä eteenpäin, tiedustelen tätä vielä uudelleen! Pahoittelut että tämän asian selvityksen kanssa homma on näin venynyt. Palaillaan mahdollisimman pikaisesti tässä ketjussa asiaan!

0 tykkäystä
Highlighted

Vakiokalustoa
Viestejä 147 kpl

3/5

Kiitoksia vastauksesta! Juuri tuohon asiaan puutuin, jonka mainitsitte: edes siihen koko ruudun ikkunaan ei Telia saa mahtumaan kaikkia ohjelman kannalta tarpeellisia tietoja, vaikka tilaa olisi (vain: hieman enemmän - ette siis esittänyt varsinaista ratkaisua, vaan puolustelua Telian kannalta - asiakkaan ymmärryksen vähättelyä, ettei hän olisi mainittua toimintoa itse havainnut). Useiden kanavien ohjelmatiedot vaativat yli kolme riviä, ja tällaiset viestit Telia tylysti katkaisee kesken - siis juurikin suuressa näytössä. Toimivaa vastausta en siis saanut. Kehotan Telian henkilökuntaa itse tarkastelemaan tilannetta eri kanavien kohdalta, mikäli ilmoitukseni on jollain tavoin epäselvä.

Highlighted

Moderaattori
Viestejä 523 kpl

4/5

@ericrose  kirjoitti:

Toimivaa vastausta en siis saanut. Kehotan Telian henkilökuntaa itse tarkastelemaan tilannetta eri kanavien kohdalta, mikäli ilmoitukseni on jollain tavoin epäselvä.


Ei missään nimessä ollut tarkoitus vähätellä, pahoittelut jos tästä jäi sellainen fiilis! Testailtiin täältä eri ohjelmien kohdalla ja näistä tiedot tuntuivat näkyvän kokonaisuudessaan isommassa ikkunassa. Mutta selvitän tuonkin miksi kaikkien ohjelmien kohdalla ei näin sitten ole, tilaa ainakin lisätekstille näyttäisi olevan oikein hyvin. 

Highlighted

Moderaattori
Viestejä 523 kpl

5/5

Tuo Arte meillä on yhä selvityksessä saksan kielisen ääniraidan osalta! Ranska on tosiaan siinä nyt se ainoa ääniraita joka meillä on tarjolla, mutta selvitämme mahdollisuutta myös tuon Saksan mukaan saantiin. Palailemme varmasti tähän ketjuun kun saamme sen osalta jotakin lisätietoa.

 

Infotekstien osalta sain myös viestiä, että ne tulevat kanavayhtiöiltä suoraan ja osa on tosiaan hieman suppeammilla tiedoilla tällä hetkellä. Mutta toki katsomme myös niiden osalta mitä asian suhteen voisimme tehdä, kiitos siis vielä huomioistasi! 

Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.