Onko C More -suoratoistopalvelu tulossa?


Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Onko C Moren suoratoistopalvelu tulossa nyt vihdoin tällä viikolla vai ei? Todennäköisintä on, että Telia taas siirtää palvelun saatavuutta viikolla eteenpäin, sitten viikolla eteenpäin jne..


 


Elisalla sekä Dna:lla suoratoistopalvelun sisällöt on kätevästi käytettävissa suoraan digiboksilta, mutta tähän Telia ei varmasti pysty. Tekniikka kun ei ikinä ole ollut Telian vahvin puoli.


 


Edit ReOlivia: Muokattu otsikkoa


13 kommenttia

Hei! Telia ilmoitti asiakastiedotteessaan C More -asiakkaiden saavan vihdoin käyttöönsä myös C More -suoratoistopalvelun, 15.11. alkaen, alunperin. Sitten käyttöönotolle ilmaantuikin vaikeuksia, ja samaisessa tiedotteessa alkua siirrettiin viikolle 47. Nyt, vilkaistessani tiedotetta, Telia oli jälleen salavihkaa siirtänyt käyttöönottoa, nyt ensi viikolle, vko 48. Tulee siis jälleen todistettua Telian epäluotettavuus. Kauan toivottua ominaisuutta, joka muilla operaattoreilla jo on pitkään ollut, ollaan tuomassa myös Telialle, mutta ähä kutti!, älkääpäs suotta uskoko, mitä aluksi sanotaan. Telialla on aina mielessä ensiksi raha, ja sitten vasta asiakkaat. Telia voi rauhassa vaihdella viikkojen numeroita tiedotteessaan, ennen ensi vuotta C More -suoratoistopalvelua on turha odotella. 


 


Edit ReOlivia: Muokattu otsikkoa

C More suoratoistopalvelun saapuminen on viivästynyt ja haluamme varmistaa mutkattoman käyttöönoton. Siksi siirsimme julkaisupäivän ensi viikolle. Meiltä tulee myös vielä blogin puolelle piakkoin tarkempaa palvelusta ja sen käyttöönotosta. Pysy kuulolla! :)

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Elisa Viihteessä ja Dna tv:ssä asiakkaat voivat käyttää suoraan viihteen digiboksin kautta C Moren sisältöjä, eli C Moren alkuperäissarjat, tv-ohjelmat sekä suomalaiset leffat ovat kätevästi palvelun oman digiboksin kirjastoissa. Telian tuntien Telia tv:n digiboksin C More- kirjastoon ei tulla lisäämään C Moren suomalaista sisältöä, vaan se on käytettävissä ainoastaan suoratoistopalvelun kautta. Telialle kun tuo tekniikka on niin vaikeaa.


 


Edit ReOlivia: Muokattu otsikkoa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

C More -suoratoistopalvelun käyttöönotto siirtyy vielä, mutta tarkoitus on saada se käyttöön mahdollisimman pian. Tällä hetkellä ei tarkkaa päivää ole vielä tiedossa. Varmistamme teknisiä seikkoja ja odottelemme juuri sen vuoksi julkaisua, jotta voimme olla varmoja palvelun toiminnasta. 


 


Edit ReOlivia: Muokattu otsikkoa

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Eli menee ensi vuoden puolelle, ensi syksyyn ilmeisesti.


 


Edit ReOlivia: Muokattu otsikkoa

Jos se "kirjaudu operaattoritunnuksilla" Telia-lätkä on niin vaikea saada sinne CMoren sivuille aikaiseksi niin pistäkää vaikka CMoren tilaajille koodit joilla saa kuukauden tai kaksi käyttää palvelua omilla tunnareilla ilmaiseksi. Näin olisi koko kirjasto käytettävissä tuon teknisten seikkojen varmistelun ajan, jonka piti siis olla kunnossa jo 15.11 :)


 


Edit ReOlivia: Muokattu otsikkoa

Missä viipyy julkaisu?


 


Edit ReOlivia: Muokattu otsikkoa

@jansaa80 Yhdistin nämä kaksi ketjua. Tähän ketjuun olimmekin jo maanantaina ilmoittaneet, että julkistus viivästyy. Tuomme palvelun niin nopeasti käyttöön kuin mahdollista. Ratkaisemme ensin haasteet, joita palvelussa huomasimme. Haluamme tuoda eheän kokonaisuuden käyttöön ja käyttäjille mutkattomasti.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

C Moren suoratoistopalvelua on monet odotelleet ja nyt on homma tulilla.


 


Täältä lisää infoa aiheesta ja ohjeet käyttöönottoon

Koska tulee smart tv:n toimimaan? Palvelu on kyllä pahasti keskeneräinen, kuka nyt chromea käyttää?

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Pitihän se arvata, että Telia ei osaa tätäkään tehdä asiakasystävällisesti. Kilpailijoilla C Moren suoratoistopalvelun sisältö on käytettävissä suoraan viihteen digiboksin kautta, Telialla näköjään ei. Ja tätäkö me odotettiin kuin kuuta nousevaa?

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

@jansaa80@  kirjoitti:

Koska tulee smart tv:n toimimaan? Palvelu on kyllä pahasti keskeneräinen, kuka nyt chromea käyttää?




Näillä näkymin ei tukea smart TV:lle ole tulossa, tilanne toki voi muuttua tulevaisuudessa. Selaintuki laajenee mahdollisesti hieman myöhemmin :smileyhappy:

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Mikähän tässä oikein kesti, kun palvelu on toteutettu paljon huonommin kuin kilpailijoilla. Miksi C Moren suoratoistopalvelun sisältö, kuten kotimaiset sarjat sekä elokuvat eivät ole suoraan käytettävissä Telia tv:n digiboksilla kuten Elisan ja Dna:n tv-palveluissa?

Vastaa