Onko mahdollista ostaa kolmas kovalevy boksiin?


Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Minulla on jo kaksi kovalevyä ostettuna Telialta tähän Telia tv:n digiboksiin. Nyt alkaa olla jo toinenkin kovalevy täynnä sellaisia elokuvia sekä sarjoja, joita en haluaisi hävittää. Lisää kuitenkin haluaisin tallentaa. Joten kysynkin onko Telialla rajoitetta siitä montako kovalevyä asiakas saa ostaa? Jos onnistuu ostaa myös kolmas, niin otan sitten asiakaspalveluun yhteyttä. Minkähintainen tuo kovalevy on tällä hetkellä? Onko mitään tarjouksia?


5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Äkkiseltään en löytänyt tuohon mahdolliseen määrärajoitukseen vastausta, mutta selvitämme ja palaamme ensi viikon alkuun mennessä. :) 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

@jarkko35@  kirjoitti:

onko Telialla rajoitetta siitä montako kovalevyä asiakas saa ostaa? Jos onnistuu ostaa myös kolmas, niin otan sitten asiakaspalveluun yhteyttä. Minkähintainen tuo kovalevy on tällä hetkellä? Onko mitään tarjouksia?




No niin, nyt saimme tähän varmistuksen! Pahoittelen ensiksikin, että olet joutunut vastausta odottelemaan. Kovalevyjen määrälle ei ole rajoitteita, eli ota vain yhteyttä niin laitetaan sinulle uusi matkaan. 🙂 Tällä hetkellä tarjouksia ei ole voimassa, kovalevyn listahinta on 120 €. 


Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Onpa kallista! Ei sitten.

Huh. Tuohon hintaan saa terasen SSD-levyn. Perinteisten HDD-levyjen hinnat on tuossa kokoluokassa 40€ kieppeillä, joten melkoisen arvokas lisälevy on. Onneksi välillä on ollut tarjouksia, jolloin levyn saa lähes inhimilliseen hintaan.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Joo. Tyhmä on joka tuolla hinnalla ostaa noin pienen kovalevyn. Ryöstöhinta.

Vastaa