Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66556
Kirjoituksia 179884

Onko mahdollista ostaa kolmas kovalevy boksiin?Onko mahdollista ostaa kolmas kovalevy boksiin?

jarkko35
Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 497 kpl

Onko mahdollista ostaa kolmas kovalevy boksiin?

1/6

Minulla on jo kaksi kovalevyä ostettuna Telialta tähän Telia tv:n digiboksiin. Nyt alkaa olla jo toinenkin kovalevy täynnä sellaisia elokuvia sekä sarjoja, joita en haluaisi hävittää. Lisää kuitenkin haluaisin tallentaa. Joten kysynkin onko Telialla rajoitetta siitä montako kovalevyä asiakas saa ostaa? Jos onnistuu ostaa myös kolmas, niin otan sitten asiakaspalveluun yhteyttä. Minkähintainen tuo kovalevy on tällä hetkellä? Onko mitään tarjouksia?

Vastaa
0 tykkäystä
5 vastausta

Katjane
Moderaattori
Viestejä 273 kpl

2/6

Äkkiseltään en löytänyt tuohon mahdolliseen määrärajoitukseen vastausta, mutta selvitämme ja palaamme ensi viikon alkuun mennessä. 🙂 

Vastaa
0 tykkäystä

Katjane
Moderaattori
Viestejä 273 kpl

3/6

@jarkko35  kirjoitti:

onko Telialla rajoitetta siitä montako kovalevyä asiakas saa ostaa? Jos onnistuu ostaa myös kolmas, niin otan sitten asiakaspalveluun yhteyttä. Minkähintainen tuo kovalevy on tällä hetkellä? Onko mitään tarjouksia?


No niin, nyt saimme tähän varmistuksen! Pahoittelen ensiksikin, että olet joutunut vastausta odottelemaan. Kovalevyjen määrälle ei ole rajoitteita, eli ota vain yhteyttä niin laitetaan sinulle uusi matkaan. 🙂 Tällä hetkellä tarjouksia ei ole voimassa, kovalevyn listahinta on 120 €. 


Vastaa

jarkko35
Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 497 kpl

4/6

Onpa kallista! Ei sitten.

Vastaa
0 tykkäystä

mpiki
Kommentaattori
Viestejä 32 kpl

5/6

Huh. Tuohon hintaan saa terasen SSD-levyn. Perinteisten HDD-levyjen hinnat on tuossa kokoluokassa 40€ kieppeillä, joten melkoisen arvokas lisälevy on. Onneksi välillä on ollut tarjouksia, jolloin levyn saa lähes inhimilliseen hintaan.

Vastaa

jarkko35
Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 497 kpl

6/6

Joo. Tyhmä on joka tuolla hinnalla ostaa noin pienen kovalevyn. Ryöstöhinta.

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.