Onko tietoa onko C More- sovellus tulossa digiboksille?


Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Onko tietoa onko C More- sovellus tulossa Telia tv:n digiboksille? Ja miksi Roba- sarjan 1. kausi puuttuu tällä hetkellä Telia tv:n digiboksin C More- kirjastosta?


5 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +6

Mä niin yllätyn jos vastaus on muuta kuin:

 

Kehitystyötä tapahtuu koko ajan, olemme aloittaneet C Moren kanssa yhteistyön jotta koko kirjasto saataisiin digiboksille katsottavaksi. Roban ensimmäisen kauden puutteesta on tehty ilmoitus ja pyrimme saamaan sen katsottavaksi niin pian kuin mahdollista. Sitä ennen voit tutustua C More suoratoistopalveluun käytännössä melkein millä tahansa muulla laitteella kuin meidän digiboksilla. 

edit: typo

 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Näinpä. Olisihan se liian helppoa jos koko C Moren sisältöä voisi katsoa digiboksin kautta, kun digiboksi kuitenkin on koko ajan käytössä - sen kautta kun televisiota tulee katsottua. Se olisi Telian mielestä liian kätevää - siksi he haluavat, että asiakkaat hankkivat chromecastit ja ylimääräiset härpäkkeet, jotta voisivat katsella C Moren sisältöjä television ruudulta. Ihme, että Elisa Viihde ja Dna tv antavat asiakkaidensa katsoa koko C Moren sisältöä suoraan digiboksinsa kautta televisiosta!

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Miten on mahdollista, että Telia ei saa yhteistyötä syvennettyä C Moren kanssa, vaikka Telia omistaa koko palvelun? Eikö Telia osaa neuvotella ja tehdä yhteistyötä edes oman suoratoistopalvelunsa kanssa?

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Jotain kertoo asenteesta, että kukaan Telialainen ei edes viitsi kommentoida tätä C More asiaa. Eikä sitä Roba- sarjan 1. kauttakaan ole saatu takaisin katsottavaksi digiboksille, vaikka yli kuukausi sitten luvattiin asiaa selvittää. Asiakas ei merkitse Telialle mitään.

Moi @jarkko35 


 


Tämän Roba sarjan ensimmäisen kauden puuttuminen on vielä selvityksessä. Palataan tähän sitten, kun saadaan lisää vastauksia. Pahoittelut, että asian selvittämisessä on kestänyt näin kauan!

Vastaa