Osa HD-kanavista näkyy vain normaaliresoluutiolla


Justiinsa huomasin että Telia TV -digiboksin kautta eivät Nelonen, Liv, Jim ja Hero näy HD-laatuisina?  Ilman digiboksia kaapeliTV:n kautta näkyvät normaalisti. Mikä on syynä etteivät näy Arris-digiboksin kautta HD:nä?


7 kommenttia

Telia TV digiboksilla -palvelussa ei tällä hetkellä ole saatavilla 1080p resoluutiota vaan kuvaa lähetetään suurimmalla mahdollisella resoluutiolla (720p).

Eli mikään kanavista ei ole HD-kanava vaikka kuettelossa näkyy esim. MTV HD?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +14

Pientä tarkennusta vielä asiaan. Onko sinulla meidän kautta TeliaTV boksi meidän laajakaistalla? (ADSL, VDSL, Ethernet tai Kotikuitu)


 


Mikäli käytössäsi on jokin muu yhteys kuin meidän laajakaista kuvanlaatu ei toistaiseksi ole 1080p noilla Nelosen median kanavilla.

Mulla on Telian XL -kuituyhteys 200 M, Telia X2-reititin ja Arris -digiboksi.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +14

Kun käytössä on meidän laajakaista jonka lisäpalveluksi on tilattu TeliaTV boksi, toimivat tällöin lähes kaikki livekanavat 1080p laadulla. Myös Nelosen kanavat. Onko sinulla omaa kanavalistaa käytössä? Jos ei niin Nelonen HD löytyy paikalta 24.

Juu nyt pari päivää yrittänyt saada Nelosen nipun toimii HD:nä tossa Arriksessa - ei taida käyttäjän taidoilla onnistua? Ohjeestakaan ei ollut hyötyä. 

Saatko muutettua digiboksista kuva asetukset 1080p? Jos tuo ei onnistu tai resoluutio ei muutu oikeaksi niin ottaisitko yhteyttä meihin niin päästään tutkimaan tilannetta tarkemmin.

Vastaa