Osa kaapeli-TV kanavista ei näy Turun alueella

  • 22 October 2019
  • 1 kommentti
  • 11 katselukertaa

Kanavat 1, 2, 5, 8, 11, näkyy 


kanavat  3, 4, 6, 7, jne EI näy 


HD kanavat 21---> näkyy mutta osin pikselöityy 


Syyskuun alussa "vika" tuli esiin , luin häiriötiedotteen jossa mainittiin turussa tehtäviä kaapelikorjauksia ja vikoja esintyy klo 09-17 välillä 


Meillä ei vieläkään , MISSÄ vika !!

Edit SaJoonas: Muokattu otsikkoa


1 kommentti

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +10

Moikka @Maukka53 ja tervetuloa Telia Yhteisöön keskustelemaan!

 

Häiriötiedotteessa mainitut kaapeliverkon parannustyöt yleensä aiheuttavat lyhyitä alueellisia katkoksia. Kuvailemasi häiriö, jossa osa kanavista puuttuu johtuu yleensä häiriöstä signaalissa, joka televisioon tulee.

 

Ensimmäisenä kannattaa varmistaa TV:n ja antennipistorasian välinen antennikaapeli ja sen kunto. Suosittelen testaamaan toisella antennikaapelilla, jos taloudessa on vain yksi televisio tai jos ongelmia esiintyy vain yhdellä TV:llä. Kannattaa kokeilla myös palauttaa tehdasasetukset televisioon ja tämän jälkeen tehdä kanavien uudelleen haku. Joskus muutostöissä kanavien signaalissa tapahtuu muutoksia, joten tehdasasetusten palautus ja kanavien uudelleen haku on tarpeen.

 

Mikäli häiriö esiintyy useammalla laitteella samassa taloudessa, useammassa asunnossa kerrostalossa/rivitalossa tai mikäli testaaminen toisella kaapelillakaan ei auta, niin yhteydestä täytyy tehdä häiriöilmoitus. Voit tehdä sen verkon kautta häiriöilmoituksella, laittamalla meille chattiä etusivun alareunasta tai soittamalla.

Vastaa