Päällekäinen tallentaminen.

  • 30 August 2015
  • 2 kommenttia
  • 2 katselukertaa

  • Savumerkittäjä
  • 7 kommenttia

Miten on mahdollista että viihde hyväksyy päällekkäiset tallennusten ajastukset maksukanavilta? Tämäkin ongelma tule esiin vain silloin tällöin. Kun omiensivujen kautta ajastaa, niin yleensä ilmoittaa että ei voi tallentaa kahta kanavaa saman aikaan digiboksiin.

Kuvassa on kaksi ylimmäistä ohjelmaa ajastettu samaan aikaan ja ilman mitään herjoja...


2 kommenttia

Katsopas vaan. Ja sinulla on siis ADSL-liittymä käytössä? Onko aiemmin käynyt niin että kaksi päällekkaistä digiboksitallennusta on jäänyt ajastetuksi? Onko silloin jompi kumpi vai molemmat tallennukset epäonnistuneet?

 

Voisi tehdä tästä vikailmoituksen Omien Sivujen kautta, niin selvitämme onko kyseessä yleinen vika vai ilmeneekö vain sinun Viihdetunnuksillasi.

Hei. Näin on ollut ennenkin, mutta kun asiaa katsoo digiboksin kautta, niin siellä ei näy kuin toinen ohjelma ajastettuna, omiensivujen kautta näkyy molemmat.

On ilkeää kun hyväksyy päällekkäiset tallennukset. Ja yks syy niiden tekemiseen on se ettei maksukanavien kohdalla tule se R-symbooli aktiiviseksi kuin tallennuksen tekee. Ilmaskanavien kohdalla se tulee.

Mä laitan koko viikon ohjelmat kerralla, ja ei aina muista mikä ja milloin on laitettu, niin olis hyvä että tämäkin asia saataisi toimimaan niin kuin pitäisi.

 

Ja toinen ongelma on se että kun on katsonut leffan ja poistaa sen digiboksin kautta, niin silti osa tallenteista jää roikkumaan omille sivuille tallennettujen kohdalle. Ja niitä ei sit saa sieltä mitenkään poistettua. Tämä ärsyttää kuin lista kasvaa kokoajan ja mitään ei voi asialle ehdä.

Tästä ongelmasta olen ollut yhteydesssä vikapalveluun, mutta asia ei kuulemma ole kiireellinen....

Vastaa