Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66545
Kirjoituksia 179867

Palveluun ei tällä hetkellä saada yhteyttäPalveluun ei tällä hetkellä saada yhteyttä

sillivanilli
Kommentaattori
Viestejä 21 kpl

Palveluun ei tällä hetkellä saada yhteyttä

1/65

Ihmettelen tässä, että mitähän siellä soneran palvelimilla tapahtuu aina kahdeksan/yhdeksän aikaan illalla?

 

Koska juurikin näihin aikoihin ilmaantuu aina nämä palveluun ei saada yhteyttä systeemit.

 

Milloin ei saada yhteyttä tekstitv:hen, milloin ei tallennuksiin, milloin mihinkin. Samaa jatkunut tässä kaksi ja puoli vuotta jo. Eli koko sen ajan, kun on soneran viihde minulla ollut.

 

Käyttäjäruuhka parhaaseen katseluaikaanko sen tekee? Ja miksi sonera ei tee asialle mitään? Tästäkin aiheesta on ollut valituksia näilläkin keskustelupalstoilla koko sen 2,5 vuoden ajan.

 

On se niin mukava, kun laitat iltapalan valmiiksi, avaat sonera viihteen...ja kas kummaa, taaskaan ei toimi tallennukset!

 

Itse en herkästi näihin yleensä hermostu, mutta kyllä se pikku hiljaa alkaa pahasti ärsyttämään, kun asian eteen ei tehdä siellä päässä mitään.

 

Jos se on asiantuntemuksen puutteesta kiinni niin hankkikaa sitä lisää. Jos se taas on kiinni siitä, ettei tällaisesta virheestä kannata välittää, niin eipä sitten mitään.

 

No eipä tuo näköjään vielä tämän viestin kirjoittelun aikana herännyt henkiin, joten menee sitten netflixin katsomiseksi.

Vastaa
64 vastausta

JUNNU1059
Kommentaattori
Viestejä 52 kpl

2/65

Sama vika: Teksti- tv eikä tallennukset pelitä. Tallennukset tökkii aika useinkin, mutta nyt eka kertaa teksti-tv jumissa. Viihde ollut n.2 vuotta

Vastaa

kedy20
Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

3/65
Täällä kanssa pimeni koko viihde. On toiminut hyvin 2 vuotta ainoana kuvalähteenä. Toivottavasti pistävät jotain infoa kohta!!! Alkaa mestarien liiga, josta maksan itseni kipeäksi:(
Vastaa

Eemeli6969
Uusi keskustelija
Viestejä 5 kpl

4/65
Sama juttu täällä.. Painoin teksti-tv:een päälle ja tilttas siihen. Sen jälkeen en oo kuvaa ulos saanut digiboksi ja modeemi molemmat restartattu. Wtf?
Vastaa
0 tykkäystä

TeroRe
Yhteisömanageri
Viestejä 4 098 kpl

5/65
Vika ja häiriötiedotteissa on maininta txt-tv - yms probleemeista http://www.sonera.fi/etsi+apua+ja+tukea/ajankohtaista/vika+ja+hairiotiedotteet/

Viat siis meillä tiedossa. Pahoittelut ongelmista.
Vastaa
0 tykkäystä

enemoi
Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

6/65

Täällä sama ongelma.Tallennuksiin ei yhteyttä, ohjelmakirjasto ei toimi. Todella tympeää.Sonera voisi ilmoitella vikatiedotteilla asiaa koskien. Tämä toistuu liian usein. Turhauttavaa.

Vastaa

rodduck
Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

7/65
Täälläkään ei koko palveluun saada yhteyttä. Ei tässä ehkä pelkän teksti-tv:n toimimattomuuden ilmoittaminen riitä. Saapa nähdä meneekö Ucl-pelit kokonaan ohi.
Vastaa

Clunssila
Uusi keskustelija
Viestejä 7 kpl

8/65

Eipä toimi ei. Ensin tuli jokin vikakoodi, kun yritti tallennuksiin. Käynnistin sitten laitteet uusiksi, kun se on joskus näihin tehonnut. Nyt ei käynnisty koko TV-palvelu enää ollenkaan. Netti kyllä toimii.

 

Vajaan viikon tuossa oltiin ilman yhteyksiä, kun oli jokin mystinen vika jossain. Talojakamosta sitten Relacomin tyyppi kävi napsauttamassa homman toimimaan. Harmittavasti viikonloppu meni kärvistellessä.

 

Kaipa näistä jotain korvausta tulee? Korvataanko usean päivän katkos automaattisesti vai pitääkö reklamoida johonkin?

Vastaa

TeroRe
Yhteisömanageri
Viestejä 4 098 kpl

9/65
Linkkaamallani sivulla mainitaan myös tänään alkanut probleema Ohjelmaoppaassa. Itse tulkkaan että siellä on nyt laajemminkin probleemeja, noiden tiedotteiden ja teidän kertoman perusteella.
Vastaa

Noppamise
Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

10/65

Sama homma täällä Vantaalla. Boksi on resetoitu täysin, eikä herää millään henkiin. Eipä tuo mobiilissakaan tunnu toimivan tippaakaan.

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.