Sonera Mobiili Viihde Samsung Smart TV:lle


Miten on tuki Samsung Smart tv:lle mobiilipalveluun?
Täällä maaseudulla, kun ei toimi kuin 3g, niin on sillä elettävä.
Tv on kytketty langattomaan verkkoon, jossa on 3/4g tikku (Sonera).

Miten saan Smart tv:n valikkoon esim. Sonera apps:in, että mobiili viihde näkyisi siitä?

Tuleeko Soneran palvelu ja milloin Samsung tv:hen? Helpottaisi Formula elämää pirusti.

Nyt "vain" mahdollista katsoa kannettavan kautta ja liittää se sitten kaapelilla tv:hen.


15 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Tätä on aika kauan odotettu... en usko että tulee...

 

http://uutishuone.sonera.fi/media/2012/08/29/teliasonera-ja-samsung-tuovat-markkinoille-ilman-digiboksia-toimivan-iptv-ratkaisun-lytelevisioon/375b00fa-9eed-4608-b846-a16eba6690f0

Moikka @Naamaparta ja tervetuloa Klaaniin! :)


 


Tällä hetkellä ei miettimääsi sovellusta viihteen mobiiliversioon ole kehitteillä, mutta tokikaan tulevasta ei koskaan tiedä. :)


 


Tuo piuhalla kuvan siirtäminen läppäristä telkkariin ei kuulu ns. tuettuihin ominaisuuksiin, emmekä sen toimivuuteen ota kantaa. Onhan se kuitenkin positiivista että sinulla onnistuu tuo mobiiliviihteen hyödyntäminen televisiossa tällä tavoin. :)

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Hei @RaMaria , mitä eroa on tietokoneen näytöllä ja televisiolla? 

 

Kuva on molemmissa ihan samalla tavalla... Ei mitenkään eroa toisistaan. TV:ssä on televison ominaisuudet vain lisätty mutta muuten on ihan samaa tavaraa ja käyttötarkoituskin.

 

Sonera ei tue Sonera Viihde netissä ja mobiilissa palvelussa näyttöjä? Tuli tästä tälläinen olo... 

 

Tietokoneeseen voi yhdistää TV samalla tavalla kuin näyttö... ei mitään eroa... ja molemmissa sama käyttötarkoitus ja toiminnot... 

@Olkitu: Eikös se niin mene, että tällä vain pestään kädet, ettei tukeen tupsahda näistä mitään tikettejä. Ei tuossa sen kummempaa. Eli jos liität vaik älypuhelimen tv:hen ja jaat puhelimelta esim. tuon mobiilitv:n siihen tv:hen, niin ei tueta. Niitähän on vaihtoehtoja niin monta kuin on puhelin ja tv-malleja... :manhappy:

 

Mut harmi vaan, ettei Soneran palvelua saa tuonne Samsung tv:n appseihin. Ja kun Samsung töllön käyttis on Linux taustalla, niin eipä voi sen selaimella käyttää tuota Soneran mobiilipalvelua. Eli Ei onnistu Silverlightin asennus, joka taas on tuossa palvelussa taustalla.

 

Tämän tietysti jos joku kertoo kuinka saadaan toimimaan, niin ainahan se auttaa. Eli Samsung töllöllä voisi suoraan sen omalla sisäänrakennetulla selaimella katsoa Sonera Mobiili Viihde tv:tä.

 

Samsung on malliltaan tämä:
http://www.samsung.com/uk/support/model/UE55F8000STXXU

 

 

 

 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

@Naamaparta taisiko viestini olla epäselkeä?

 

Puhelimella jakaaminen TV:seen eri asia kuin kaapelilla jakaaminen tietokoneella. Ehkä viestini ei tarpeeksi selkeä ollut?

 

Mutta olet oikeassa... Täälä pestään välillä käsiä ettei mene eteenpäin, sehän on asiakaspalvelun työtä... Monet asiakaspalvelun tehdyt ilmoitukset ei mene eteenpäin, eikä suoraan ylemmälle taholle voi laittaa viestiä. 

 

Niinpä, Linuxille ei voi Silverlightia asentaa mutta siihenkin on korvike. http://www.mono-project.com/docs/web/moonlight/ ja http://www.linux.fi/wiki/MTV_Katsomo löytyy kyllä ohjeita miten saa toimimaan. Sitten vielä pitää muuttaa selaimen Useragenttia että soneraviihde.fi luulee että on Windows käytössä... Mutta tämä ei varmaan niin helposti onnistu älytelkkarissa?

 

 

@olkituKiitos, täytyypäs testailla... :)

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Sonera Viihde netissä ja mobiilissa palvelu olisi pitänyt tehdä HTML5... Se olisi nykyaikaa ja varmasti olisi enemmän asiakkaita sekä kiinnostusta... -> Enemmän asiakkaita koska HTML5 toimii kaikissa laitteissa....

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

Tokihan TV:tä voi tietokoneen näyttönä käyttää, eihän siinä ole mitään ongelmaa. Tuo @RaMaria kommentti vain oli yleistys koskien Mobiiliviihdettä. Tällä hetkellä ei siis ole tukea sille, että asiakkaat voisi esimerkiksi tabletista tai kännykästä siirtää kuvan televisioon. Tämä on kyllä tiedossa meidän kehitysporukalla ja toivottavasti asiaan saadaan ratkaisuja tulevaisuudessa, olisihan se kieltämättä hyvä ominaisuus.

Tuo @olkitu mainitsema "ylempi taho" seuraa myös aktiivisesti näitä Klaanin keskusteluja. Asiakkaiden palautteet ovat ihan aidosti meille tärkeitä ja kehitystä pyritään niiden pohjalta tekemään, valitettavasti muutokset eivät tapahdu aina hetkessä :)

@olkituViel... Samassa töllössä toimii kyllä moitteetta MTV Katsomo ja sehän löytyy suoraan Samsung Apps valikon kautta. Eli tämähän Katsomon palvelu toimii myös Silverlightin kautta. Miten lie pitäisi tuo töllö nyt konffaa, että saisi toimimaan Sonera MobiiliViihde palvelun sen selaimen kautta myös?

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Juu Katsomo.fi toimii mutta sovellus ei toimi Silverlightilla... Sovellus on todennököisesti Javaa... tai jotakin muuta, enpä tiedä...

 

Ei ne älypuhelimessa selainta käytä... Tai tableteissa...

 

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@olkitu kirjoitti:


Mutta olet oikeassa... Täälä pestään välillä käsiä ettei mene eteenpäin, sehän on asiakaspalvelun työtä... Monet asiakaspalvelun tehdyt ilmoitukset ei mene eteenpäin, eikä suoraan ylemmälle taholle voi laittaa viestiä. 


 




Anteeksi mutta nyt on pakko tarttua tähän, siis tarkoitatko sitä että Klaanissa tai asiakaspalvelussa tai Soneralla yleisesti ottaen vältellään jotain? Miten tämä näkyy käytännössä?

Jos tarkoitat sitä että tämän palvelun osalta tuotepuolella ei kiinnosta palautteet ja teidän mielipiteet niin se ei pidä paikkaansa. Minä värvään koko ajan meidän henkilökuntaa tänne mukaan, tuotepuolen ihmisiä myöskin. Minä ja Neuvontantajat toimitamme täältä näitä keskusteluita eri suunnille taloa tiedoksi, ja värväystä teen siksi että saan talon sisältä jengiä tänne myös kirjoittelemaan :)


 


Klaani on siis jo nyt paikka jonka kautta saatte viestiä "ylemmälle taholle".

Se, että palvelu on toteutettu alunperin jollain tietyllä tavalla ei tarkoita sitä että asia olisi aina näin. Mutta se että jos joku muuttuu niin se voi tapahtua nopeasti tai siinä voi mennä enempikin aikaa mutta vaikka menisikin pidemmän aikaa se ei aina tarkoita sitä että mikään ei välttämättä muutu.


 


Enkä siis tarkoita tätä tämän ketjun palvelua vaan yleisesti :)

Taidankin jatkossa tilata hbo:n ja cmoren palvelut suoraan palveluntarjoajilta ja unohtaa Soneran siitä välistä, koska molemmille löytyy sovellukset samsungille.

 

Ei toimi viihde chromecastin kautta ja ei ole sovellusta tarjota tv:lle.


@nobody kirjoitti:

Taidankin jatkossa tilata hbo:n ja cmoren palvelut suoraan palveluntarjoajilta ja unohtaa Soneran siitä välistä, koska molemmille löytyy sovellukset samsungille.


 


Ei toimi viihde chromecastin kautta ja ei ole sovellusta tarjota tv:lle.




Moi @nobody! Smart TV -sovellusta ei ole valitettavasti tulossa ihan lähiaikoina, mutta Chromecast ja Apple TV -tuki löytyy kyllä. Lisätietoa noiden linkkien kautta.

Joo, tuki löytyy, mutta se Chromecast ei minulla toiminut kun herjasi sitä DRM ongelmaa, toisessa ketjussa siitä enemmän: http://klaani.sonera.fi/t5/Tekninen-keskustelu/Kerro-kokemuksesi-mobiiliviihteen-Google-Castista-ja-tai-AppleTV/td-p/118523

Aivan, pyysinkin meidän teknisen tuen kaveria vastailemaan sinulle tuohon toiseen ketjuun. Hän osaa varmasti neuvoa sinua tarkemmin :)

Vastaa