Sonera Viihde & päivityspaketin infoaminen

  • 23 September 2016
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +12

Tuo Viihde lienee tällä hetkellä Soneran tv- yms. elokuva- ja tallennepalvelujen lippulaivatuote. 

 

Taas tällä viikolla boxi viestitteli, että uutta päivitystä ois tarjolla jne...

 

Hyvä niin, mutta sitä en koskaan käsitä, että päivityksien sisällöstä ei ole missään minkäänmoista tietoa.  Esim. tämän Klaani-pääotsikon "Sonera Viihde ja kaapeli-TV" alla voisi aivan hyvin olla yksi alaotsikko tuohon asiaan ja sitten päivitysväki julkaisisi sinne päivityskohtaisiin alaotsikoihin, mitä on päivitetty.  Käyttäjät oppisivat pian hakemaan ko. tiedot ja oppimaan, mitä uutta/korjattua on tarjolla. 

 

Jos päivitys sisältää vain käyttöliittymään näkymättömiä parannuksia/vikakorjauksia (kuten varmaan aika ajoin on), niin sekin vaan reilusti näkösälle päivityksen syyksi.  Perusidea on, että aina pitäisi olla jotain tiedotettavaa asiakkaille, kun päivityssofta on laitettu tarjolle.  Tämän tyylisen, selkeästi tietyllä paikalla olevan päivitys-infokanavan kuvittelisi olevan tarjolla ihan ilman muuta, mutta jostain syystä sitä panttaillaan...

 

 

Itse softaan eräs perus-kehitysidea voisi olla, että perustilassa (ainakin tuossa pikkuboxissa VIP1003) ilman mitään käyttöä oleva punainen tai sininen näppäin johtaisi suoraan omien tallenteiden hallintaan.  Nythän MENU-näpäytys johtaa alavalikkoon, missä oletuksena on tarjolla OHJELMAOPAS, mihin pääsee suoraan(kin) keltaisella näppäimellä.

 

Välillähän siihen Menu-valikon ohjelmaoppaan ja omien tallenteiden väliin ängettiin kuin kiusalla joku vuokrafilmi-linkki, mutta onneksi se sentään vedettiin siitä sittemmin pois... :)

 

 

 

 


3 kommenttia

Mä pistin kehitysehdotuksen eteenpäin noista näppäinjutuista! 


 


Selvitetään ehdottomasti tuota päivityskohtaista tiedottamista! 

ihan putkeen meni toikin,boxi päivitti ittensä ja nyt ei toimi kaukosäädin lainkaan.mitäs tehdään nyt?

ongelma selvinnyt,ei mitään enää 🙂

Vastaa