Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66041
Kirjoituksia 178700

Sonera Viihde ja pc:llä katsominen, huono laatuSonera Viihde ja pc:llä katsominen, huono laatu

Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

Sonera Viihde ja pc:llä katsominen, huono laatu

1/6

Miksen saa Sonera Viihdettä näkymään PC:lläni HD-tasoisena? Vaikka kuinka odotan ei streamin laatu parane. Vai eikö TV-kanavia näekkään tietokoneella hd-tasoisena? Koneeni on käyttis on Win7 Pro, i7 prossulla, 4Gt:n muistilla oleva GTX670-näyttis ja 16Gt muistia. Nettiyhteys on Soneran valokuitu 100Mb:n nopeudella ja Explorerilla olen yrittänyt katsoa. Päivitykset on ajantasalla. Yksi syy Viihteen kokeiluun oli se että voisin katsoa hd-tasoista streamia. EI onnistu EI. Digiboksin kautta toimii kyllä, mutta kun noita katselupaikkoja /laitteita on useita niin ei yksi riitä...Taitaa mennä palautukseen paketti.

Muilla (Netflix, Vimeo, Youtube yms.) palveluilla ei ole tätä ongelmaa.

Vastaa
0 tykkäystä
5 vastausta

Telialainen
Viestejä 531 kpl

2/6

Viihteen mobiilipalvelun streami on enemmän pakattu kuin digiboksi-Viihteen kautta tuleva, joten yleisesti HD-laaduksi määriteltyyn kuvanlaatuun ei päästä kaikilla kanavilla eikä sitä palvelukuvauksessakaan luvata. Koska "huono laatu" on kuitenkin melko subjektiivinen asia, pystyisitkö ottamaan vaikkapa kuvan tai kuvankaappauksen laadusta?

Vastaa
0 tykkäystä

Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

3/6

En saa kaappausta kun Viihde ei nyt suotu edes toimimaan. Ei IE:llä eikä Crhomellakaan. Laatu on samaa luokkaa kuin antenniverkon normaali lähetys vielä tällä hetkellä. Täytynee asennella Silverlight uusiksi...jos auttaisi.

Vastaa
0 tykkäystä

Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

4/6

Sainpas kaappauksen. MTV3:n ohjelmasta.

Vastaa
0 tykkäystä

Ex-telialainen
Viestejä 139 kpl

5/6

Viihteen mobiilipalvelussa kuva menee näytön koon kasvaessa aina rakeisemmaksi. Kuvista päätelleen kyseessä on juurikin Pekan mainitsema videon pakkaus josta kuvanlaatu kärsii. Jos kuva menee ihan mössöksi niin silloin on striimissä tai yhteusnopeudessa ongelmaa. Näissäkin ongelmissa kuva palaa yleensä paremmaksi hetken päästä.

Vastaa
0 tykkäystä

Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

6/6

Eli käytännössä pc:llä ei pysty katsomaan HD-tasoista streamiä.?! Siis isolta ruudulta. Turhautunut-hymiö Huonompi homma, no mobiilipalvelunahan tuota myydänkin. Täytyypä miettiä tuo palautus asia loppuun, kannattaako palvelusta maksaa kun ei tarpeet kohtaa. 

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.