Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62316
Kirjoituksia 170276

Sonera Viihteen ilmaiskanavat ei näy?Highlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎03-09-2016
Kirjoituksia: 2
1/3

Sonera Viihteen ilmaiskanavat ei näy?

Tuli oikein mainos postissa, että saa 1.9. alkaen Mtv Faktan, Juniorin, Maxin, Sport 1 ja 2 kanavat ilmaiseksi 11.9. saakka. Eipä vaan löydy vaikka mitä tekisi. Saahan noita mainostaa.

0 tykkäystä
2 vastausta
Highlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎03-09-2016
Kirjoituksia: 2
2/3

Vs: Sonera Viihteen ilmaiskanavat ei näy?

Vastaan itselleni. Kanavat löytyi kun käynnisti digiboxin uudelleen. Kuitenkin monesti vaikeuksia noissa kanavissa. Viikko sitten kun vaihdoin Mixin Viasattiin piti teknisen tuen kautta palauttaa kaikki tehdasasetukset. Siellä oli hyvää palvelua jos sinne vaan pääsee joskus. No nytkään ei ilman rähinää olisi päässyt. Tuota osastoa Soneran pitää parantaa eikä nöyryyttää asiakkaita juttelemaan jollekkin hiton automaatille. Näistä pitää kuitenkin maksaa tolkuton hinta vuodessa.

0 tykkäystä
Highlighted
Telialainen
Rekisteröitynyt: ‎12-01-2015
Kirjoituksia: 148
3/3

Vs: Sonera Viihteen ilmaiskanavat ei näy?

Jos kanavissa tai kanavapaketeissa on tapahtunut muutoksia, eikä kanavat kuitenkaan näy, ongelma korjaantuu lähes aina käyttämällä digiboksista virrat pois. Uudelleen käynnistyksen jälkeen digiboksi tarkastaa heti kanavalistansa ja saa päivitettyä sen muutosten mukaiseksi.

 

Kiitokset myös palautteesta automaatin suhteen. Palautteet huomioidaan ja aika isojakin muutoksia on viime aikoina niiden perusteella tapahtunut. Tarkoituksena kuitenkin on helpottaa soittamista niin, että pääsee heti oikeaan paikkaan hoitamaan asiansa. Mikä tässä tapauksessa tarkemmin teki yhteydenotosta hankalaa?

0 tykkäystä