Sonera Viihteen kehitysideat


  • Anonymous
  • 0 kommenttia
Hei,

Olemme saaneet runsaasti hyviä ideoita Sonera Viihteen kehittämiseksi. Olemme koonneet nämä ideat yhteen paikkaan, jotta teidän ja meidän on helpompi seurata mitä ideoita on esitetty. Ideat löytyvät osoitteesta http://www5.sonera.fi/ohjeet/Sonera_Viihteen_kehitysideat

Aikaisempia kehitysideoita ei tarvitse lisätä tähän ketjuun, ne on välitetty eteenpäin ja otetaan huomioon palvelua kehitettäessä.

T. Mika
Sonera verkkoasiakaspalvelu
Palveluvastaava

360 kommenttia

Tässä lisää, vaikka tuskin tämä teitä yhtään kinnostaa nähty on!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olisiko mahdollista saada mix S kanava pakettiin lasten kanavaksi joku seuraavista:
MTV3 Juniori
Nick Jr
Cartoon Network
Lisäksi kaipaisin näitä, vielä mix S valikoimaan "edes joku näistä kiitos"
CNN International
Eurosport HD
National Geographic
Animal Planet ja sen ohjelma kirjasto
Jos nämä saisi voisin harkita tuon MIX paketin ottamista 9,90 hintaan kuukaudessa
Nyt kyllä kaipaisin kovasti jo selitystä tälle visasatin hd kanava valikoimalle viihdepaketissa. Kaapelissahan ilmeisesti kaikki viasatin kanavat ovat hd tasoa mutta viihteessa yksi. Milloin ovat tulossa myös viihteeseen koska kapasiteetistä ei voi olla kiinni! Teiltä joku soitteli ja kyseli mite on palvelu toiminu yms. Niin mainitsin tästä kyseisestä asiasta, huvittuneena hänkin sanoi että on kyllä kumma kun ei viihteen puolella näy.

Joten sonera pitää asiakkaitaan eriarvoisina (mm. Eurosport mahdottomuus kohtuu hintaan).
Onko Soneralla ketään töissä!! Vois alkaa tapahtumaan!!!!!!! Nää kehitysideat jurraa paikoillaan.
- Ohjelmaopas on todella hidas kun yrittää mennä aikajanalla eteenpäin. Muutenkin sekava. Tähän on saatava muutos.
- Yhden kanavan selaus ohjelmaoppaaseen heti kiitos!
- Miksi tallennusta ei voi tehdä nimen perusteella siten, että aina tallentaa kyseisellä nimellä olevat ohjelmat???
- Tallennusten kelaus ei toimi. Välillä x10 välillä x5. Mikä järki? Kun painaa useamman kerran niin yhtäkkiä koko ohjelma on hypätty loppuun. Eikö voisi olla vain x2, x5, x10 jne. kun painaa useamman kerran? Lisäksi aikajanalla pitäisi pystyä siirtymään haluamaansa kohtaan oikea/vasen painikkeilla.
- Tallennetut ohjelmat yhden napin taakse.

Yllä olevat ihan perusjuttuja, mitkä pitäisi olla valmiiksi. Näitä ei toisaalta ole kovin hankalaa toteuttaa, joten toimintaa kiitos! 🙂
Ohjelmaopas on aivan täysi susi. Tallennettujen ohjelmien selaaminen hidasta kun pitää mennä 1 kerrallaan alaspäin, eikä pysty hyppäämään vaikka yhtä sivullista kerralla. Aivan hanurista että ei pysty kelaamaan taaksepäin katsomaansa ohjelmaa ilman että tallentaa sitä, tai pausettamaan sitä suoraan jos tarvii käydä vaikka vessassa. Digiboxin käyttöliittymä on kuin 80 luvulta kun vertaa uusimpien kunnon normi digiboxien käyttöliittymään.
Deye kirjoitti:
Tallennettujen ohjelmien selaaminen hidasta kun pitää mennä 1 kerrallaan alaspäin, eikä pysty hyppäämään vaikka yhtä sivullista kerralla.

Kokeileppas eteen- ja taaksepäin kelausnappeja (vai hetkinen olikos ne hyppy eteen- ja taaksepäin-napit.. on jo niin tottunut käyttämään, että ei muista).










 
[quote="Deye":1nw0ul4g]Tallennettujen ohjelmien selaaminen hidasta kun pitää mennä 1 kerrallaan alaspäin, eikä pysty hyppäämään vaikka yhtä sivullista kerralla.



Kokeileppas eteen- ja taaksepäin kelausnappeja (vai hetkinen olikos ne hyppy eteen- ja taaksepäin-napit.. on jo niin tottunut käyttämään, että ei muista).[/quote:1nw0ul4g]

Ei toimi, kokeiltu.











Deye kirjoitti:
[quote="Deye":20uimm4b]Tallennettujen ohjelmien selaaminen hidasta kun pitää mennä 1 kerrallaan alaspäin, eikä pysty hyppäämään vaikka yhtä sivullista kerralla.



Kokeileppas eteen- ja taaksepäin kelausnappeja (vai hetkinen olikos ne hyppy eteen- ja taaksepäin-napit.. on jo niin tottunut käyttämään, että ei muista).[/quote:20uimm4b]

Ei toimi, kokeiltu.[/quote:20uimm4b]
Se on aika mielenkiintoista nimittäin kyllä minulla hyppynapit (ei siis kelausnapit) vetävät tallennuslistalla sivu kerrallaan. EPG:ssä hyppynapit taitavat vetää vuorokauden eteen- & taaksepäin (en kyllä käytä EPG:tä ollenkaan mutta näin se taisi sielläkin toimia).

EDIT: Hetkinen, oliskohan sulla se uudempi motorolan boksi jonka mukana tuleva kaukis on erilainen kuin vanhemmilla bokseilla? Uudemmissa kaukiksissa ei tainnut olla ollenkaan noita hyppynappeja, vain pelkät kelausnapit.

mkv kirjoitti:
Onneksi tuli muutto ja pääsi Elisan verkkoon. On kyllä ihan eri planeetalta Elisan viihde käyttää vrt Soneran.


Olen samaa mieltä, mutta luulenpa että sinulla on hieman toisenlainen mielipide Elisan Viihdepaketista kuin minulla. Elisan "palvelua" 2 vuotta kärsineenä, voin sanoa että Sonera on todellakin toiselta planeetalta, mutta positiivisessa mielessä. Yhtenä esimerkkinä: Elisalla tuskin vieläkään voi tallentaa maksukanavia kun "meillä on neuvottelut meneillään palveluntarjoajien kanssa oikeuksista..." katsoppa Elisan vastaavalta keskustelupalstalta kuinka pitkään ne on olleet meneillään 😃
Miten saan tehtyä viikottaisen tallennuksen?


tukkajumi kirjoitti:
- Ohjelmaopas on todella hidas kun yrittää mennä aikajanalla eteenpäin. Muutenkin sekava. Tähän on saatava muutos.
- Yhden kanavan selaus ohjelmaoppaaseen heti kiitos!
- Miksi tallennusta ei voi tehdä nimen perusteella siten, että aina tallentaa kyseisellä nimellä olevat ohjelmat???
- Tallennusten kelaus ei toimi. Välillä x10 välillä x5. Mikä järki? Kun painaa useamman kerran niin yhtäkkiä koko ohjelma on hypätty loppuun. Eikö voisi olla vain x2, x5, x10 jne. kun painaa useamman kerran? Lisäksi aikajanalla pitäisi pystyä siirtymään haluamaansa kohtaan oikea/vasen painikkeilla.
- Tallennetut ohjelmat yhden napin taakse.

Yllä olevat ihan perusjuttuja, mitkä pitäisi olla valmiiksi. Näitä ei toisaalta ole kovin hankalaa toteuttaa, joten toimintaa kiitos! :)
Kun täällä kerran tälläinen "kehitysideat" otsikko on olemassa, olisi kyllä hienoa jos joku Soneralainen täällä kävisi kommentoimassa näitä ideoita. Esim. tuo Ohjelmaopas on tosiaan kyllä huono.
ja55e kirjoitti:
[quote="mkv":gyico1xc]Onneksi tuli muutto ja pääsi Elisan verkkoon. On kyllä ihan eri planeetalta Elisan viihde käyttää vrt Soneran.


Olen samaa mieltä, mutta luulenpa että sinulla on hieman toisenlainen mielipide Elisan Viihdepaketista kuin minulla. Elisan "palvelua" 2 vuotta kärsineenä, voin sanoa että Sonera on todellakin toiselta planeetalta, mutta positiivisessa mielessä. Yhtenä esimerkkinä: Elisalla tuskin vieläkään voi tallentaa maksukanavia kun "meillä on neuvottelut meneillään palveluntarjoajien kanssa oikeuksista..." katsoppa Elisan vastaavalta keskustelupalstalta kuinka pitkään ne on olleet meneillään :D[/quote:gyico1xc]

Eipä voi Sonerallakaan tallentaa maksukanavia paitsi ostamalla erillisen tallentavan boksin. Ja tuo kyseinen ominaisuus ei riipu operaattoreista vaan tekijänoikeuslaista minkä takia maksukanavia ei voi tallentaa verkkoon. Nyt on tullut käyteltyä nykyistä liittymää kolmisen kuukautta, ja mielipiteet ovat vaan vahvistuneet. Tallenteet pysyvät yli 3 kk, on kunnollinen jatkuva tallennus, tallenteet saa alihakemistoihin, saan katsella tallenteita tabletilla ja puhelimella jnejne.
mkv kirjoitti:
Nyt on tullut käyteltyä nykyistä liittymää kolmisen kuukautta, ja mielipiteet ovat vaan vahvistuneet. Tallenteet pysyvät yli 3 kk, on kunnollinen jatkuva tallennus, tallenteet saa alihakemistoihin, saan katsella tallenteita tabletilla ja puhelimella jnejne.

Itselläkin hyvin todennäköisesti siirtyminen E:lle jos S ei saa mitään korjauksia/parannuksia aikaiseksi ensi syksyyn mennessä. Sen mitä jo olen E:n palvelua vähän tutkinut, niin tarkennuksena tuohon tabletilla ja puhelimella katsomiseen, että se toimii vain WLAN:in kautta, mikä oli itselle iso pettymys. Eli "puhelindatan" kautta ei pysty katsomaan tallenteita. Vai onko asiaan tullut nyt ihan lähiaikoina muutosta?










 
[quote="mkv":3mqzh2wy]Nyt on tullut käyteltyä nykyistä liittymää kolmisen kuukautta, ja mielipiteet ovat vaan vahvistuneet. Tallenteet pysyvät yli 3 kk, on kunnollinen jatkuva tallennus, tallenteet saa alihakemistoihin, saan katsella tallenteita tabletilla ja puhelimella jnejne.



Itselläkin hyvin todennäköisesti siirtyminen E:lle jos S ei saa mitään korjauksia/parannuksia aikaiseksi ensi syksyyn mennessä. Sen mitä jo olen E:n palvelua vähän tutkinut, niin tarkennuksena tuohon tabletilla ja puhelimella katsomiseen, että se toimii vain WLAN:in kautta, mikä oli itselle iso pettymys. Eli "puhelindatan" kautta ei pysty katsomaan tallenteita. Vai onko asiaan tullut nyt ihan lähiaikoina muutosta?[/quote:3mqzh2wy]
Virallisella sovelluksella ei voi, mutta Openviihteen kautta onnistuu mobiilidatan yli.

Onnea vaan E:n kanssa, itse en siihen siirtyisi takaisin, vaikka ei Sonerankaan palvelu täydellinen ole. E kun ei saa aikaiseksi edes sitä tallentavaa boksia. Ja tiedänhän minä että se on kiinni tekijänoikeuksista, mutta kyllä se että ei ole tarjolla edes boksia, on kiinni ihan siitä operaattorista, eikö vaan?

Elisalla oli parempaakin, Formulat sai tilata ihan erikseen 5 euroa kuussa HD -laadulla, ja esim. lätkän MM-kisat maksoi muistaakseni jotain 15 euroa yhteensä HD:lla. Niitä toivoisi Sonera Viihteeseenkin. Itselläni ei ole mitään käyttöä tallenteille yli 90 päivän päähän, joten se ei ainakaan minua haittaa. Jokaisella on toki oikeus mielipiteeseen, ja on hyvä että on olemassa erilaisia palveluita.
ja55e kirjoitti:
Onnea vaan E:n kanssa, itse en siihen siirtyisi takaisin, vaikka ei Sonerankaan palvelu täydellinen ole. E kun ei saa aikaiseksi edes sitä tallentavaa boksia. Ja tiedänhän minä että se on kiinni tekijänoikeuksista, mutta kyllä se että ei ole tarjolla edes boksia, on kiinni ihan siitä operaattorista, eikö vaan?

Elisalla oli parempaakin, Formulat sai tilata ihan erikseen 5 euroa kuussa HD -laadulla, ja esim. lätkän MM-kisat maksoi muistaakseni jotain 15 euroa yhteensä HD:lla. Niitä toivoisi Sonera Viihteeseenkin. Itselläni ei ole mitään käyttöä tallenteille yli 90 päivän päähän, joten se ei ainakaan minua haittaa. Jokaisella on toki oikeus mielipiteeseen, ja on hyvä että on olemassa erilaisia palveluita.


Tokihan se tallentava erillinen boksi on operaattorista kiinni, mutta jos itse haluaisin maksaa erillisestä digiboksista niin hankkisin silti jonkin muun "oikean" boksin kuin sen tallentavan. Ja tokihan molemmissa on vikaa, itselläni ei ollut tarvetta tallentaa maksukanavia, mutta käyttöliittymälle, jatkuvalle tallennukselle ja muulle oli tarvetta. Sonerallahan oli oikein hyvä paketti muuten toimivuuden ja nettiliittymän osalta, mutta kun ne mielestäni palveluun kuuluvat asiat puuttuvat, eikä niitä edes aiottu koodata vaikka kehitysehdotuksia on sadellut ripakopalla.
Olet mkv kyllä oikeassa tuon jatkuvan tallentamisen suhteen. On ihan käsittämätöntä, että sellaista ei ole Sonera Viihteessä. Kehitysideoihin reagoiminen on myös asia, johon kaikkien, siis ihan kaikkien yritysten täytyy kiinnittää enemmän huomiota. Tiedän kokemuksesta (8,5v Soneralla olleena) että se on noissa Soneran ja Elisan tapaisissa suurissa yrityksissä varmasti haasteellista, mutta kyllä se vaan niin on, että joku muu tulee jossain vaiheessa ja kerää koko potin, jos näihin asioihin ei herätä.

Tämäkin keskustelupalsta on suurimmaksi osaksi hyvin asiallinen sävyltään ja me asiakkaina emme valita täällä tyhjästä, vaan siksi että haluamme rahoillemme vastinetta. Tämän voi varmaan allekirjoittaa moni muukin täällä palstalla?
Oulusta n. 26 km Kuusamoon päin Sonera Viihde -palvelua ei ole saatavilla. Milloin laajennatte saatavuutta ? Useimmat tuttavista ottaisivat palvelun, mutta Kiimingin postinumerolla ja Katuosoitteella palvelu ei ole saatavilla, ainoastaan 8 meganen yhteys ??
HERÄTYS NYT ******** SONERA!
Huomaatteko, että ihmiset ei jaksa enää edes kommentoida tänne mitään kun te ette tee asioille mitään.
Katsokaa vaikka niitä teidän kehityslistan päivämääriä. Ei ********* kuinka surkeaa tää on. Vain yksi on teillä hyvää. Netin nopeus (17M-20M)....mutta se ei riitä kun on mahdollisuus vaihtaa Elisalle muiden palvelujen osalta. Yrittäkää nyt edes tehdä jotain asioiden eteen.
Hei myllyjo ja muut,

Kehitysehdotuksia seurataan kyllä ja välitämme niistä tiedot eteenpäin.

Monen osalta ei tällä hetkellä ole kuitenkaan tarkempaa tietoa toteutusaikataulusta. Ehdotuksia ei kuitenkaan ole unohdettu.
Vaihdoin Sonera Viihteeseen Elisan vastaavasta - syynä maksukanavien tallentaminen, joka nyt onnistuu kampanjassa mukana tulleen tallentavan boksin ansioista. MAHTAVAA!!

Muutamia asioita haluaisin kuitenkin tuoda Elisalta mukana. Mielestäni nämä ovat lähinnä softakehitystä, ja siten kertaluokkaa helpompia asioita kuin sopimusneuvottelut tai uudet laitteet. Tällaisia asioita ovat tällä palstalla jo usein mainitut jatkuvat talletussäännöt, alakansiot, toimivat appit ja parempi ohjelmakartta.

Tässä mielessä ihmettelen, että Sonera ei pane kunnolla nyt kaasua näiden softa-asioiden kehittämiseen. Osaa selvästi kehitetään, koska on näitä pilotteja joihin asiakkailla ei kuitenkaan ole pääsyä. Ollaan kuitenkin todella lähellä, että voitaisiin julistaa olevansa käyttäjien mielestä ehdottomasti paras ja suositelluin TV-palvelu. Yhä useammalla on mahdollisuus riittävän nopeaan laajakaistaan, ja siten Sonera voisi helposti saada isosti markkinaosuutta TV- toimijana. Nyt vaan viimeinen silaus kuntoon!
Hei,

en nyt jaksanut kahlata läpi koko keskustelua, joten kirjaan vain omat mielipiteeni viikon käytön jälkeen. Aiempi kokemus vastaavista palveluista on Elisa Viihde ja Watson. :)

Parannus ehdotuksia:
- Jatkuva tallennus esim. sarjoille (tämä toimii kilpailijoilla, joten luulisi olevan kehityslistan kärjessä? mm. Watson ja Elisa. Kyseessä myös palvelun kannalta elintärkeä ominaisuus)
- Tallenteiden katseleminen muualta kuin digiboksilta (tässäkin ollaan kilpailijoita selkeästi jäljessä)
- Puhelin / tab sovellukset tai niiden puute (Android/Win Phone/apple)
- Olisiko kanavapaketteihin mahdollista saada jotain edullisempaa versiota jossa olisi jotain järkevää katsottavaa. Kalleissa olisi katsottavaa, mutta ihan liikaa itselleni ainakin ja menisi suoraan sanottuna rahaa hukkaa (toisaalta sitä ei myöskään liikaa koskaan ole, joten joutuu sitten olemaan ilman mieluummin kuin tilaa kalliita paketteja joissa paljon turhaa) Mix S ihan ok, mutta siellä voisi olla hieman jotain lisää valittavaa vaikkapa. Esim. lapsille muutama vaihtoehto, tai miksei voi olla sama valikoima kuin Mix M paketissa, mutta voi käyttää vähemmän niitä kanavia?
- Kovalevyn hinta alemmas, 120€ on kyllä ihan liikaa pelkästä 500g kovalevystä, jos kuitenkin 1T kovalevyn saa ostettua halvimmillaan 60€ hintaan kaupasta. Kovalevy tuskin on kovinkaan kallis hankkia Soneralle ja melkein ehdottaisinkin, että kaikille vain suoraan normi hinnalla mukaan niin alkaa tulemaan pesäeroa kilpailijoihin.


Positiivista:
- Digiboksi toimii erittäin hyvin (vaikka kolmen päivän jälkeen menikin rikki muuntaja, niin silti itse digiboksi toimii yllättävänkin sutjakasti)
- Kaukosäädin tuntuu ihan hyvältä, vaikka toimintoja voisi enemmänkin olla niin silti varsin hyvä kapistus.
- Intenon modeemi vaikuttaa huomattavasti paremmalta kuin esim. Elisan kotiboksi. Anvian FritzBox tosin on hitusen vielä parempi värkki mutta positiivinen yllätys kuitenkin. Hallinnointi ilmeisesti kuitenkin osittain puutteellista mikä pieni miinus (nopeasti vasta koetin sitä katsella, niin ilmeisesti ei kaikkeen ole oikeuksia), mutta näin alkuun ainakin vaikuttaa ihan kelvolliselta modeemilta. Haluaisin vain päästä hieman enempi säätämään kun on erillinen Asuksen reititin jakamassa sisäverkkoa. :)


Sellaista ainakin näin alkuun tuli mieleen. Pahoittelut jos toistoa, mutta en tosiaan jaksanut lukea kaikkia kommentteja läpi. 🙂
Hei MaxWalker ja muut,

Kiitos kehitysehdotuksistasi ja palautteista.

Jatkuva tallennus esim. sarjoille (tämä toimii kilpailijoilla, joten luulisi olevan kehityslistan kärjessä? mm. Watson ja Elisa. Kyseessä myös palvelun kannalta elintärkeä ominaisuus)
Ominaisuus on toivottu ja kehityslistalla, mutta tämän osalta aikataulu on vielä avoin.

Tallenteiden katseleminen muualta kuin digiboksilta (tässäkin ollaan kilpailijoita selkeästi jäljessä)
Tätäkin on toivottu, mutta tilanne tämän suhteen on sama kuin edeltävällä. Toiveita tästäkin on kyllä jatkuvasti laitettu eteenpäin.

Puhelin / tab sovellukset tai niiden puute (Android/Win Phone/apple)
Android ja IOS laitteille on olemassa KAKE sovellus, mutta tässä taidat tarkoittaa jotain muuta sovellusta?

Olisiko kanavapaketteihin mahdollista saada jotain edullisempaa versiota jossa olisi jotain järkevää katsottavaa. Kalleissa olisi katsottavaa, mutta ihan liikaa itselleni ainakin ja menisi suoraan sanottuna rahaa hukkaa (toisaalta sitä ei myöskään liikaa koskaan ole, joten joutuu sitten olemaan ilman mieluummin kuin tilaa kalliita paketteja joissa paljon turhaa) Mix S ihan ok, mutta siellä voisi olla hieman jotain lisää valittavaa vaikkapa. Esim. lapsille muutama vaihtoehto, tai miksei voi olla sama valikoima kuin Mix M paketissa, mutta voi käyttää vähemmän niitä kanavia?
Laitetaanpa palautetta tästä eteenpäin.

Kovalevyn hinta alemmas, 120€ on kyllä ihan liikaa pelkästä 500g kovalevystä, jos kuitenkin 1T kovalevyn saa ostettua halvimmillaan 60€ hintaan kaupasta. Kovalevy tuskin on kovinkaan kallis hankkia Soneralle ja melkein ehdottaisinkin, että kaikille vain suoraan normi hinnalla mukaan niin alkaa tulemaan pesäeroa kilpailijoihin.
Laitaan tästäkin palautteesi eteenpäin.

Positiivista:
- Digiboksi toimii erittäin hyvin (vaikka kolmen päivän jälkeen menikin rikki muuntaja, niin silti itse digiboksi toimii yllättävänkin sutjakasti)
- Kaukosäädin tuntuu ihan hyvältä, vaikka toimintoja voisi enemmänkin olla niin silti varsin hyvä kapistus.
- Intenon modeemi vaikuttaa huomattavasti paremmalta kuin esim. Elisan kotiboksi. Anvian FritzBox tosin on hitusen vielä parempi värkki mutta positiivinen yllätys kuitenkin. Hallinnointi ilmeisesti kuitenkin osittain puutteellista mikä pieni miinus (nopeasti vasta koetin sitä katsella, niin ilmeisesti ei kaikkeen ole oikeuksia), mutta näin alkuun ainakin vaikuttaa ihan kelvolliselta modeemilta. Haluaisin vain päästä hieman enempi säätämään kun on erillinen Asuksen reititin jakamassa sisäverkkoa. :)
Mukava kuulla että positiivisiakin puolia olet palvelusta jo löytänyt. Inteno palvelureitittimen 4-portti on mahdollista saada siltaavaksi, jolloin tuo oman reitittimen käyttäminen voisi olla mukavampaa. Viihteen digiboxi ei kuitenkaan toimi tuon sillatun 4-portin kautta, joten digiboxi pitäisi jatkossa kytkeä portteihin 1-3. Siltaaminen tehdään kauttamme, joten jos haluat niin tätä kautta voimme laittaa pyynnön eteenpäin.
Marko- kirjoitti:


Positiivista:
- Digiboksi toimii erittäin hyvin (vaikka kolmen päivän jälkeen menikin rikki muuntaja, niin silti itse digiboksi toimii yllättävänkin sutjakasti)
- Kaukosäädin tuntuu ihan hyvältä, vaikka toimintoja voisi enemmänkin olla niin silti varsin hyvä kapistus.
- Intenon modeemi vaikuttaa huomattavasti paremmalta kuin esim. Elisan kotiboksi. Anvian FritzBox tosin on hitusen vielä parempi värkki mutta positiivinen yllätys kuitenkin. Hallinnointi ilmeisesti kuitenkin osittain puutteellista mikä pieni miinus (nopeasti vasta koetin sitä katsella, niin ilmeisesti ei kaikkeen ole oikeuksia), mutta näin alkuun ainakin vaikuttaa ihan kelvolliselta modeemilta. Haluaisin vain päästä hieman enempi säätämään kun on erillinen Asuksen reititin jakamassa sisäverkkoa. :)
Mukava kuulla että positiivisiakin puolia olet palvelusta jo löytänyt. Inteno palvelureitittimen 4-portti on mahdollista saada siltaavaksi, jolloin tuo oman reitittimen käyttäminen voisi olla mukavampaa. Viihteen digiboxi ei kuitenkaan toimi tuon sillatun 4-portin kautta, joten digiboxi pitäisi jatkossa kytkeä portteihin 1-3. Siltaaminen tehdään kauttamme, joten jos haluat niin tätä kautta voimme laittaa pyynnön eteenpäin.


Hei,

ok, laittakaa vain sillatuksi 4-portti. Toimi tuo yhdistelmä nytkin ja helposti lähti toimimaan, Asuksen RT-N56U on sen verran kätevä värkki, että ei tarvi edes juurikaan säätää mitään. Mutta sillattua porttia saattaa muutenkin tarvia ja tokihan tuon mitä todennäköisemmin vaihdan tässä sillatun portin taakse sitten kun on mahdollista. Saako siitä jonkinlaisen kuittauksen kun portti on asetettu siltaavaksi? 🙂
Hei MaxWalker,

Siltaamisesta laitettu pyyntö eteenpäin. Saat kuittauksen tekstiviestillä kun tuo on tehty. Samalla tarkistellaan myös että laitteessa on uusin ohjelmisto.

Vastaa