Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64303
Kirjoituksia 174906

Sonera Viihteestä kysymyksiäHighlighted

Sonera Viihteestä kysymyksiä

Poistettu käyttäjä
 
Viestejä 0 kpl

Sonera Viihteestä kysymyksiä

1/4

1. Toimiiko Soneralla kiintolevyllinen Viihde-digiboksi vai onko se kuin muillakin IPTV-operaattoreilla ettei Motorolalta ole saatu kiintolevyä toimimaan? Mm. Watson ja Maxivision on ilmoittanut ettei Motorola saanut kiintolevyä toimimaan Motorola VIP1853-boksissa.

2. Onko Soneran Viihde-bokseissa vielä Scart tai muu analoginen kuva/ääni-lähtö? Ja mikä boksimalli on tällä hetkellä myynnissä?

3. Jos scart tai muu analoginen AV-lähtö on, voiko siltä Viihde-boksilta vielä tallentaa erilliselle dvd-tallentimelle vai onko signaali jotenkin kopiosuojattu kuten Elisa Viihteen romubokseissa?

 

0 tykkäystä
3 vastausta
Highlighted

Telialainen
Viestejä 531 kpl

2/4

1. Kiintolevyllinen digiboksi toimii normaalisti. Kiintolevy täytyy olla kuitenkin hankittu Soneralta.

 

2. Viihde-bokseista löytyy edelleen scart-liitäntä. Tällä hetkellä pääasiallinen boksimalli on Arris VIP2853, lisätietoa täältä: http://www5.sonera.fi/ohjeet/Tiedostot/laajakaista/Sonera_viihde_kayttoohje.pdf

 

3. Ainahan sitä voi kokeilla, mutta tukea tällaiselle tallennukselle ei ole. Itse en pysty tuota testaamaan.

0 tykkäystä
Highlighted

Kunniajäsen
Viestejä 4 415 kpl

3/4

Viihde boksilta ei voi oikein tallentaa ulkoiselle laitteelle. Soneran Viihde boksi ei käytä tavallista tiedostojärjestelmää joten se pitää mountata erikseen jos haluaa esimerkiksi siirrellä siitä pois. 

 

IPTV:tä (ilmaiset kanavat) voi tallentaa tietokoneelle kyllä jos hieman jaksaa tehdä töitä... 

 

Täälä hieman ohjeita jos haluaa tehdä sen eteen töitä: https://www.taisto.org/Sonera_Viihde_IPTV_asetukset

0 tykkäystä
Highlighted

Poistettu käyttäjä
 
Viestejä 0 kpl

4/4

olkitu, en tarkoittanut tallennusta ulkoiselle usb-laitteelle vaan tallennusta scartin kautta tallentavaan dvd-soittimeeni. Tämä siksi että haluan säilöä joitakin ohjelmia pysyvämmin, boksin kovalevyn joutuu kuitenkin aina joskus tyhjentämään.

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.