Sonera viihde ja siinä olevat jatkuvat ongelmat


On se kumma kun sonera päivittää palveluitansa "paremmiksi" ja lopputulos on vain ongelmia.

 

Ensin episodi keltainen kuva HDMI:llä. Korjausehdotus kytke SCART:lla. Sillä scartillahan ne HD kanavat pääsevätkin oikeuksiinsa :smileyfrustrated:

 

Sitten on se joka viikkoinen virtajohdon tuuletus. Joko motorolasta tai thomsonista. Kuva jäätyy ja virheilmoitus ei yhteyttä verkkoon. Yleensä se virtajohdon irroitus on auttanut, mutta nyt sunnuntaina ei auta. Vähän jälkeen 21 jämähti tilaan 39% eikä yhteyttä palveluun.

 

Mikähän taika siinä on, että ensimmäisen sopimuskauden 2 vuotta toimi ilman mitään ongelmia. Ehdin jo monille kehua kuinka hyvä sonera viihde on. En muuten kehu enää.

Tein sitten hulluna uuden 2 vuoden määräaikaisen sopimuksen, kun oli halvempi kuin toistaiseksi voimassa oleva.

Melko voimakas tunne on ettei kolmatta sopimuskautta tule tehtyä, jos ei palvelu tästä parane.

 

Olisikos arvon sonera ammattilaisilla näkemystä mistä ongelmat johtuvat vai ovatko nämä jatkuvat pätkimiset niitä uusia ominaisuuksia mitä on lisätty sonera viihteeseen?

 


4 kommenttia

Jep! Ei kyllä viitsi olla jatkuvasti  piuhoja repimässä. Pitäisiköhän Soneran jo vihdoin ottaa nää purnaukset tosissaan. Laittakaa ne insinöörit töihin!

Nykyään varsin paljon tulee soneralla näitä uusia "ominaisuuksia", joita muilla ongelmiksi kutsutaan. varsinkin noiden tallennuksien kanssa saa jatkuvasti painia, kun eivät toimi tai tallentaa mitä sattuu, saati sitten ku tallennukset ei olekkaan tallentunu, mitkä edellisenä päivänä oot laittanu... ;(

 

Mie kans pöljänä uusin 2v-kauden, luotin siihen että ongelmat korjaantuvat. No, niinhän tässä tietysti sitten ei käynyt, ongelmat jatkuvat ja jatkuvat. Yllättäviä ja arkeamme rikastuttavia ominaisuuksia.

Mulla on onneksi sonera viihde taloyhtiön kautta ja on halvempi kuin normaalisti. Näitä ongelmia kun tuntuu piisaavan niin voi olla, että laitan romut laatikkoon odottamaan määräaikaisuuden loppumista ja matkaa sonera kauppiaalle.

Laajakaistassa ei mitään vikaa sitten olekkaan. Ostaa siihen vaan toimivan modeemin.

 

On mulla vielä telkussa kiinni vanha topfield jossa kanavakortti. Onneksi en mennyt tuota hävittämään. Se sentään toimii eikä päivity itsestään niinkuin sonera viihde.

 

Tuleekos kenellekkään mieleen yhtäkään sonera viihteen päivitystä joka on oikeasti parantanut laitteen toimintaa / käytettävyyttä?

 

Vastaa