Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
jartukka_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Sonera viihde selaimessa

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Moi,

Selain pohjainen viihde sovellus väittää, että minulla ei ole Microsoft silverlightia asennettu ja myös että Google Chrome selaimeni on vanha. Molemmat toimi vielä viikko sitten vallan mainiosti. Asensin vielä silverlightin uudestaan, mutta sillä ei ollut vaikutusta asiaan.
1 vastaus
Jaakko-_
Vanhan Palstan telialainen
  • 0 custom-general.kudos
  • 96 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Moi jartukka

Toimiiko tämä toisella nettiselaimella kuitenkin? Tämä voi johtua myös siitä, että Google ilmoitti lopettavansa tuen Microsoft Silverlightin osalta. Tämä aiheuttaa sen, että mikään palvelu ei toimi, joka käyttää Microsoft Silverlight liitännäistä. Tästä ei ole kyllä vielä mitään tarkempaa infoa tullut, että tuki tosiaan olisi jo loppunut.

edit. Testasin itse tuota Google Chromen kanssa ja vaikuttaisi toimivan ja mitä tuohon tuen loppumiseen tulee, niin sitäkin on ilmeisesti Googlen osalta lykätty pidemälle tulevaisuuteen.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/ Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy -palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu