Soneran sähköpostin asetukset

  • 24 September 2016
  • 3 kommenttia
  • 30 katselukertaa

Miten voin muttaa soneran @pp.inet.fi lähtevän postin tunnuksia, kun se ei lähetä enää viestiä, mutta viestit tulee kyllä web-version postiin. Käytän selaimena Edgeä tai Fireboxia. Yritin asentaa soneran pp.inet.fi postia Windows 10 Outlookin toiseksi postiksi ja siitähän ne ongelmat alkoi.

Edit RaMaria: Siivottu otsikkoa.


3 kommenttia

Pystytkö kuitenkin lähettämään sähköpostia webmailin kautta? Oletko asettanut lähtevän postin palvelimeksi sähköpostiohjelmaan mail.inet.fi ja tuleeko jotain virheilmoitusta, kun yrität viestiä lähettää?

Jouduin ottamaan yhteyttä Helpsoniin asian korjaamiseksi. Asetukset löytyivät Windows Liven postista ja sen jälkeen ne siirrettiin Mozilla Thunderbirdin mailboxiin, johon asetukset saattoi hyvin liittää. Nyt Soneran posti *pp.inet.fi toimii taas hyvin. Windows Livessa kaksi postia olivat kauan samassa laatikossa, mutta nythän MS ei enää suosi Windows LIveä, vaan posti pitäisi liittää Outlook.com iin ja sehän on aiheuttanut ongelmia.

Vika syntyi siis Outlookin ja Windows Liven välillä. Siirrä Livestä tärkeät viestit talteen vaikka Outlook comiin ja poista Windows Live posti koneelta kokonaan. Sen jälkeen voit liittää Soneran *@pp.inet.fi postin Outlook.comiin ja ohjelma löytää postin jos tiedät siihen oikeat asetukset. Nyt Outlookissa toimii siis kaksi postia kerralla.

Vastaa