Soneraviihde virhekoodi Virhekoodi: Ab:101

  • 16 September 2016
  • 2 kommenttia
  • 3 katselukertaa

Hei minulla on tutustumistarjous sonera viihteesträ 3kk ilmaiseksi, tähän liittyy yksi ilmainen elokuvan vuokraus... Sain alla olevan sähköpostin asiasta. Kuinka tää ilmainen lippu käytetään, mulla on käytössä vain PC läppäri. En ole onnistunut kirjautumaan sonera viihteeseen, vaikka tunnukset on luotu ja kaik pitäis olla ok. Kun yritän kirjautua, chrome ei tue silverlightia joten ei toimi, ja firefox herjaa virhekoodia ab 101. Olen yrittänyt aiemminkin ja sama onghelma ollut, joten ei ole mikään ohimenevä häiriö.

 

"Hei! Sinulla on nyt käytettävissäsi 1  elokuvalippua, jonka voit käyttää Sonera Viihde -mobiilipalvelun elokuvien katseluun. Voit valita katsottavan elokuvan vapaasti kaikista vuokraamon elokuvista. Etu on  voimassa kolme kuukautta. T. Sonera"

 

Auttakaa miestä mäessä.


2 kommenttia

Tuo Firefoxin antama ab:101 voisi myös viitata ongelmaan Silverlightin kanssa. Tuliko tuon lisäksi jotain muuta ilmoitusta? Kannattaa vielä varmistaa, että Firefoxissa on silverlight sallittuna.

 

Jos läppärillä on Windows 10 tai 8.1, niin kannattaa käyttää Viihteen mobiilipalvelua Sonera Viihde -sovelluksella, joka on ladattavissa Windowsin storessa.

https://www.microsoft.com/fi-fi/store/p/sonera-viihde/9nblggh07zk1

 

Löytyy tuolta.Vaatii kirjautumisen jolloin esim windows 10 local account sitten muuttuu live tiliksi tms,siellä tosin pystyy estämään ton.Googlella löytää lisää

 

tossa on jotain neuvoja jos et halua loggautua ms:n accolla tietokoneelle..

http://www.howtogeek.com/230543/how-to-revert-your-windows-10-account-to-a-local-one-after-the-windows-store-hijacks-it/

 

/edit

Ainakin hbo:lla se tekstitys on vieläkin todella pienellä fontilla eikä sitä voi muuttaa mistään..

Vastaa