Surkea sonera viihde

  • 13 January 2015
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Käsittämättömän *******a systeemi koko soneran mobiiliviihde. Lupauksen mukaan pitäisi löytyä viimeisen viikon ohjelmat tallennettuna. Nojoo, ilmeisesti joskus löytyy, mutta ilman mitään takeita.

Nyt on kahden sarjan viimeiset jaksot yritetty katsoa, epäonnistumisprosentti tasan 100. Eka yritys oli Mentalist, jota soneran puusilmäinen tekninen tuki yritti palauttaa, kun ei sitä löytynyt lainkaan. No eipä tietty onnistunut. Toinen yritys oli tänään Downton Abbey, josta näyttää olevan ääni ja kuva onnellisesti sekaisin.

Kuka ihme tuollaista *******aa viitsii edes käyttää?

3 kommenttia

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

Harmillista, että pari haluamaasi ohjelmaa on ollut viallisia. Toimiiko sinulla kuitenkin tuo tallennus, eli pystyt katsomaan joitain muita ohjelmia sen kautta kuitenkin?


 


Monet ovat olleet tyytyväisiä Mobiiliviihteeseen ja tykänneet juurikin 7vrk automaattitallennuksesta. Laitan tästä myös palautetta eteenpäin näistä tallennuksista.

Itse ihmettelin tuossa pari viikkoa samaa Mentalistin kohdalla, mutta ei edes maikkarin omasta Katsomo-palvelusta löytynyt Mentalistia. Tässä lienee kyseessä sopimusoikeudellinen kysymys eli kaikkiin sarjoihin ei ole maikkarikaan hankkinut nettivälitys oikeuksia.

Ihan bullia noi sopimusoikeuskuviot, kun tosta Mentalistista osa jaksoista kuitenkin näkyi. Ja joka tapauksessa ainakin rahoitusalalla asiakkaan kohtaava yksikkö maksaa aina virheistään, tässä tapauksessa siis sonera. Se on sitten soneran asia itkeä maikkarin suuntaan, jos b2b-toimitus ei ollut kohdallaan.

Ja siis nettitallennus näyttää toimivan, mutta luotettavuus on pyöreä 0, eli eipä sillä mitään tee, kun tallennus puuttuu kuitenkin silloin harvoin kun sitä kaipaisi. kouluarvosana palvelulle tasan 4.

Eli heti kun löytyy himaan joku muu laajakaistatoimittaja, niin koko setti vaihtoon.

Vastaa