TV:stä ei näy mitään?


Ruutu mustana, "yritit valita kanavan () jota ei ole kanavalistalla", ohjelmaopas ei aukea/lataudu. Tallenteet toimii.

Mikä vikana, mitä teen?


8 kommenttia

Hei oikeesti, mitä täällä tapahtuu!! Myöskään eilen vuokraamani leffa Nälkäpeli- Vihan liekit HD ei näy, tv ei näy vieläkään??

Ulkoasu on muuttunut takaisin edelliseen versioon (*******a hyppykelaus-systeemi on poistunut, videovuokraamo on yksinkertaistunut siihen vanhempaan malliin ja se muistiinpano vai mikäliekään osio on hävinnyt).

En ehtinyt eilen katsomaan siitä leffasta, kuin ehkä puoli tuntia, ja nyt se ei toimi, kai siihen tulee jotain lisävuokraus aikaa, muuten en ehdi katsoa sitä ollenkaan???!!!

Reboottasin modeemin sekä boksin, eikä toimi siltikään.

 

Onko muilla tällaisia ongelmia?

Kokeiltko vielä resetoida modemia pitämällä reset nappia pohjassa 30 sekunttia. Koita tehdä myös digiboksille ohjelmiston poisto, ohje löytyy täältä. Onko modeemin ja digiboksin välissä mitään laitteita esim. datasähkösovittimia tai langattomia lähettimiä. Jos on koita suoraan vielä kaapelilla. Jos ongelma ei ratkea, jätä vikari meille täältä.

resetoin joo modeemin ja boksin käyttiksineen salasanoineen päivineen. ei ole mitään ylimääräisiä piuhoja eikä langatonta käytössä, palvelupyynnön jätin jo.

 

eikö tätä ongelmaa siis ole tiedossa muilla?? voi ei, eli ei toivoakaan että korjaantuisi tämän illan aikana,

ja jää kallis leffa kattomatta :(

ja boksilta kun käynnistää vianmääritystoiminnon, niin raksi tulee ruutuun ohjelmaopas ei toimi.

ei kai sen nyt luulisi ainakaan laitevika olevan, kun yhteydet kunnossa, tallenteet ja ohjelmakirjasto toimii?

Hei hetkinen, anteeksi vaan kauheasti häirinnästäni, ongelma ratkennut. Putkiremontin takia jouduin irroittamaan tänään laitteet ja tarkemmin katsottua, olin epähuomiossa liittänyt ethernet piuhan väärään aukkoon, toimii taas huh 🙂 kiitos ja anteeksi, saako sen palvelupyynnön jotenkin peruttua?

Ai niin kiitos lahjaleffoista Nälkäpeli ja Mielensäpahoittaja. Positiivista myös Omien sijuven kautta laittamani kolme tallennetta oli tallentunut, vaikka virhettä herjasikin.

Palautteena entinen hyppy kelaus-toiminto oli nykyistä parempi.

Hienoa että sait probleemin ratkaistua, eikä kyse ollut sen suuremmasta. :)


 


Ja kiva juttu että leffat miellyttivät ja tallennuksetkin olivat sujuneet.


Kiitos myös palautteesta. :)

Vastaa