Tallennettu ohjelma vaihtui pikkukakkoseksi?

  • 8 October 2015
  • 3 kommenttia
  • 1 katselukerta

Tallensin maanantaina (5.10) Doctor Whon jakson. Koska jatkuvassa tallennuksessa on ollut ongelmia (ei voi perua, muuttaa jne.) varmistin aiemmin että ohjelman kohdalla on merkki tallennuksesta ja illalla tarkastin että oli tallentunut.

En ollut katsonut aiempaa jaksoa, joten en voinut vielä katsoa tätä jaksoa.

Tänään kun katsoin tallennettuja ohjelmia, siellä luki 08102015 Doctor Who (jäljellä 86 pv). Kuvauskin oli outo.

Kun katsoin tallennusta, se olikin tänään tullut pikku kakkonen. Tämä on kyllä jo aivan liian kummallinen uusi ongelma. Tallennusten katoamiseen (ei tallennu tai katoaa sen jälkeen) olen jo valitettavasti tottunut.


3 kommenttia

TV2:n ohjelmatiedoissa oli alkuviikolla puutteita. Ongelma saatiin korjattua tiistai-iltapäivänä. Tämä on nyt saattanut aiheuttaa vääriä tallenteita niiltä päiviltä, kun vika on ollut päällä. Harmi juttu, että Areenastakaan tuota jaksoa ei näköjään näe.

Kunniamerkki +10

No nyt kun on menty pikku kakkosen puolelle, niin voikin siirtyä seuraavaksi isoon kolmoseen.

Sama vika. Maanantaina tallennetun Doctor Whon päiväys on 8.10., ja jäljellä olevia päiviä on 85. Jos tuo olisi oikeasti tallennettu 8.10. päiviä pitäisi kai olla 88. Ohjelmatietoselitys ei oikein kanna, kun vielä muutama päivä sitten tallennuksen kuvaus oli Doctor Who ja tänään sitten jotain muuta.

 

Tuo jakso kyllä löytyy Areenasta, mutta eihän tämä taas luottamusta herätä.

Vastaa