Tallennukset pätkii

  • 23 October 2018
  • 2 kommenttia
  • 32 katselukertaa

Nyt kuukauden verran nelosen kolmosen ja ylen kanavien tallennukset pätkineet. Välillä aina ääni pätkäsee ja kuva nykii. Netti toimii moitteetta, kirjaston ohjelmat ei pätki ollenkaan ja suoraan tuleva tv kkuva ei pätki. Ainoastaan ylhäällä mainittujen kanavien tallennukset. Kaikki sammutettu ja resetoitu mutta ei apua. Boksikin Boksikin suht uusi. Tuskin laitteissa vika kun muuten toimii kaikki.


2 kommenttia

@Nipa1315  Morjesta ja tervetuloa Yhteisöön 🙂 Kertositko tarkemmin mikä netti sulla on käytössä? Kannattaa testata myös toista nettipiuhaa siinä modeemin ja digiboksin välillä mikäli se on sulla nettipiuhalla kiinni.

 

Hyvä ko oot tehny nuo sammutukset. Siinä kannatta ootella usiampi minnuutti varsinki tuon digiboksin kanssa, että se laite varmasti tyhjennee virrasta. Tuoki kannattaa vielä testata jos oot käyttäny vaan muutaman sekunnin sitä virtaa poies.

Tuo teliatv mukana tullut olisiko 15mb netti. Johtoa en pääse vielä vaihtamaan kun se on toiselta puolelta taloa vedetty. Oli itseasiassa yli tunnin sähkökatko tänään niin oli virrat pois sen aikaa ainakin ? Jotenkin en tahtoisi uskoa että laitteissa olisi vikaa, kun tämä vika vain tallennuksissa ja ei edes joka kanavan tallennuksissa, kirjastosta katsottavat ohjelmat ei pätki eikä tv kuva muuten. Pätkiminen tosin huimasti vähentynyt. Erikoinen ongelma.

Vastaa