Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64237
Kirjoituksia 174737

Tallennusten katsominen mobiilisti. Onnistuuko?Highlighted

Tallennusten katsominen mobiilisti. Onnistuuko?

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

Tallennusten katsominen mobiilisti. Onnistuuko?

1/5

Tallennusten katsominen mobiilisti. Onnistuuko?

0 tykkäystä
4 vastausta
Highlighted

Ex-telialainen
Viestejä 1 346 kpl

2/5

Moro @pattura ja tervetuloa Klaaniin! 

 

 

Meidän mobiiliviihteessä on mahdollisena Perupaketti tallennuksella, joka tallentaa automaattisesti peruskanavia 7 vuorokauden ajan. Maksukanavilta löytyy taasen ohjelmakirjastot, joista tuota tarjontaa löytyy. Tutustuhan mobiiliviihteeseen täällä.

 

Boksin kautta toimivan Viihteen tallenteet toimivat taasen ainoastaan boksilla. Oisko tuosta mobiiliviihteestä sun tapauksessa iloa? 🙂 

0 tykkäystä
Highlighted

Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 350 kpl

3/5
Ei luulisi olevan ylivoimaista laittaa boksilla verkkoon tallenetut ohjelmat saataville myös mobiililla katsottaviksi. Mobiilin automaattitallennukset eivät juuri ilahduta kun sieltä puuttuvat juuri ne ohjelmat joita haluaisin katsoa.
0 tykkäystä
Highlighted

Ex-telialainen
Viestejä 955 kpl

4/5

Tämä on meillä tutkinnassa, mutta tarkempaa tietoa tai aikataulua ei ole tähän hätään saatavilla. Toivotaan että tälläinen ominaisuus saataisiin jossain vaiheessa mobiiliviihteen puolelle.

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

5/5
Outoa ettei Sonera Viihteen pilveen tallennettuja ohjelmia pääse katsomaan mobiilisti! Omat tallenteet voi katsoa ainoastaan boksin kautta kotona. Luulisi olevan sama missä ja millä laitteella pilveen tallentamiani leffoja katson. Tämä ominaisuus sekä ehkäpä vieläkin tärkeämpi ominaisuus, eli Ruutu+ ohjelmapaketin katsominen
mobiilisti olisi erittäin tervetullut ominaisuus Sonera Viihteeseen . Kilpailijalla, esim. Elisa Viihteessä toimii molemmat ominaisuudet myös mobiilina. Varsinkin näin matkatyötä tekevänä arvostaisin kyseisiä ominaisuuksia. Kun määräaikainen sopimukseni tulee tiensä päähän, muuttuu minun osaltani palvelun tarjoaja jos ei Sonera saa asioita vastaavalle tasolle pian.
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.