Tallenteen katselukohdan merkkaus

  • 1 November 2019
  • 3 kommenttia
  • 1 katselukerta

MIten voi merkitä, vai voiko mitenkään, kesken jääneen katselukohdan tallenteeseen? Nyt katselu alkaa alusta ja keskeytyskohta pitäisi muistaa itse. Kirjaston ohjelmissa on merkittynä, jos katselu on kesken ja katselun alussa kysytään, aletaanko alusta vai kesken jääneestä kohdasta.


3 kommenttia

Moi @Rami1956 ja tervetuloa Yhteisöön! Tämä riippuu hieman tekniikasta. "Jatka katselua"  -toiminto löytyy kyllä Telia TV sovelluksesta ja Telia TV digiboksista, joka toimii Telian laajakaistan päällä. Nähtävästi sinulla on kuitenkin käytössä Telia TV digiboksi, joka toimii mobiiliyhteyden tai jonkin toisen operaattorin laajakaistan päällä? Tällöin katselukohta ei valitettavasti jää talteen.

Minulla on Telian kiinteä laajakaista, jossa Telian Arris digiboxi, mutta silti on vain Telian digiboxi (ei laajakaistalla), koska ei ole valokuituyhteyttä. Sovittu, että digiboxi pois ja kaapelikortti tilalle.

Aivan, se selittää miksi "jatka katselua" -toiminto ei sinulla toimi. Kaapelitaloudessa kaapelikortti on toki erittäin hyvä valinta :)

Vastaa