Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65968
Kirjoituksia 178609

Tallenteen katselukohdan merkkausTallenteen katselukohdan merkkaus

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

Tallenteen katselukohdan merkkaus

1/4

MIten voi merkitä, vai voiko mitenkään, kesken jääneen katselukohdan tallenteeseen? Nyt katselu alkaa alusta ja keskeytyskohta pitäisi muistaa itse. Kirjaston ohjelmissa on merkittynä, jos katselu on kesken ja katselun alussa kysytään, aletaanko alusta vai kesken jääneestä kohdasta.

Vastaa
3 vastausta

Ex-telialainen
Viestejä 955 kpl

2/4

Moi @Rami1956 ja tervetuloa Yhteisöön! Tämä riippuu hieman tekniikasta. "Jatka katselua"  -toiminto löytyy kyllä Telia TV sovelluksesta ja Telia TV digiboksista, joka toimii Telian laajakaistan päällä. Nähtävästi sinulla on kuitenkin käytössä Telia TV digiboksi, joka toimii mobiiliyhteyden tai jonkin toisen operaattorin laajakaistan päällä? Tällöin katselukohta ei valitettavasti jää talteen.

Vastaa
0 tykkäystä

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

3/4

Minulla on Telian kiinteä laajakaista, jossa Telian Arris digiboxi, mutta silti on vain Telian digiboxi (ei laajakaistalla), koska ei ole valokuituyhteyttä. Sovittu, että digiboxi pois ja kaapelikortti tilalle.

Vastaa
0 tykkäystä

Ex-telialainen
Viestejä 955 kpl

4/4

Aivan, se selittää miksi "jatka katselua" -toiminto ei sinulla toimi. Kaapelitaloudessa kaapelikortti on toki erittäin hyvä valinta 🙂

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.