Tallenteiden toisto pätkii


Moi,

 

olen tässä muutamanviikon ajan katsellut p-ä-t-kiv-iä verkkotallenuksia. Ainakin kanavilta AVA ja Kutonen tallennetut ohjelmat pätkivät harmillisesti. Ensinmäiset 5 sekunttia toistuu normaalisti, jonka jälkeen alkaa lähes sekunninvälein toistuva katkos äänessä ja kuvassa. Tallennan ohjelman aivan normaalisti verkkoon.

 

Se millä tavalla asetan tallennukset, ei tunnu olevan vaikusta (yleensä https://www4.sonera.fi/palvelut/ohjelmaopas/).

 

Olen vaihtanut porttia reitittimestä, buuttaillut laitteita -> ei vaikutusta asiaan. Kaikki kanavat näkyy moitteetta reaaliajassa.

 

Käytössä soneran kuituliittymä.

 

-Hemppa-


4 kommenttia

Hyvä että olet buutit tehnyt. Modeemin ja digiboksin resetointi olisi vielä hyvä tehdä. Digiboksin resetoimisohjeet löytyvät täältä.

 

Jos tökkiminen jatkuu resetinkin jälkeen, jätä vikailmoitus Omilta Sivuilta niin selvitetään asiaa tarkemmin. Voit myös soittaa vikapalveluun 0206 90101.

Resetointi auttoi asiaan. Nyt ei frendit enää pätki..

Nostan tämän aiheen taas esille. Nyt pätkii jo Teemaltakin tallennetut ohjelmat. Pätkimistä esiintyy siis joka toisessa tallenteessa. Ratkaisuna ei aina voi olla päätelaitteen resetointi.

 

Olenko ainoa kenellä tallenteen toisto p-ät-k-i-i?

Ei resetoinnin tosiaan kuulu mikään viikoittainen toimenpide olla. Lähinnä vikatilanteissa resetointi on hyvä koittaa, koska se kuitenkin korjaa usein tilanteen. Jos sama vika uusiutuu, niin silloin seuraava toimenpide on jo vikailmoitusken tekeminen.

 

Tällä hetkellä ei ole mitään yleistä vikaa päällä, joka aiheuttaisi kaikkialla tallenteiden pätkimistä. Kannattaa tästä tehdä vikailmoitus Omien sivujen kautta tai soittelemalla vikapalveluun. Vikailmoitukseen on myös hyvä merkata tarkat esimerkit pätkivistä tallenteista ja ajankohdat milloin mitäkin tallennetta on katsonut. 

Vastaa